Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

SPECIAL OLYMPICS 2011-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΒΡΑΥΡΩΝΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Από Κατερίνα Παπαϊωάννου

“Let me win!
But if I cannot win,
Let me be brave in the attempt!!!!”

Συγκινητική η προσπάθεια του Φιλανθρωπικού Συλλόγου μουσικής Χορωδίας Βραυρωνίας στην δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια των παράλληλων εκδηλώσεων για τα Special Olympics 2011 στις κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αγ. Ανδρέα Αττικής.
Η οργάνωση έγινε από τα μέλη της χορωδίας που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια τόσο οικονομική όσο και ανθρώπινη για να δώσουν μεγάλη χαρά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες που συμμετέχουν σε αυτήν την Ολυμπιάδα.
Εξαιρετική ήταν η εισαγωγική ομιλία της κ.Ιωάννας Μωραίτη που μας καλωσόρισε στην εκδήλωση με έναν λόγο που άγγιξε τα βαθύτερα κομμάτια της ψυχής μας….



«Πρωταγωνιστούν οι νικητές της ζωής που υπενθυμίζουν και αποδεικνύουν στο μέγιστο τον σεβασμό και την αποδοχή στην διαφορετικότητα»

«Όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά και όλοι ίσοι….»

«Αυτή είναι η κοινωνία που θέλουμε και οραματιζόμαστε. Να αποδέχεται και να ενισχύσει την διαφορετικότητα με μηδενική ανοχή στις διακρίσεις και τους αποκλεισμούς. Την κοινωνία που να προωθεί την αντίληψη πως κανένας δεν περισσεύει και όλοι έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν…»

«Εμείς ξεχειλίζουμε από θαυμασμό, συγκίνηση και πάνω από όλα σεβασμό και εμπιστοσύνη!!!»

«Να είστε δυνατοί! Είμαστε περήφανοι για εσάς!! Καλή επιτυχία!!»

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης η υπέρτατη ικανοποίηση για αυτό το σημαντικό έργο ήταν το χαμόγελο των παιδιών που φώτιζε τα πρόσωπα τους.

«ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ……………..»