Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ !!!!!



Συνήθως λέμε εμείς οι παλαιοί ότι «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» , το θέμα είναι να μην φτάσει αυτή η φωτιά έξω από την πόρτα μας γιατί τότε όπως όλα δείχνουν θα είναι αργά.

Μυστικές συναντήσεις από την πλευρά του κ.Δημάρχου και των κ.Αντιδημάρχων για το φλέγον ζήτημα του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Β.Μεσογείων  εν συντομία ΚΕΛ  με την περιφέρεια δείχνουν να γίνονται αλλά τελικά να μην είναι τόσο μυστικές μια και ζούμε όλοι σε ένα μεγάλο χωριό. Όπως ενημερωθήκαμε από την επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο της παράταξης «Νέα Εποχή-Δύναμη Αλλαγής», του κ. Δημήτρη Μάρκου, ακούγονται «φήμες» για το ΚΕΛ.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 23/6/2011, ο κ. Δημήτρης Μάρκου, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή-Δύναμη Αλλαγής», θέτει ερώτημα προ Ημερησίας Διάταξης στον κ. Δήμαρχο , για τις «φήμες» που κυκλοφορούν για το ΚΕΛ. (Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων), και που είναι ένα από το βασικότερα θέματα που έχει απασχολήσει τον Δήμο μας τους τελευταίους 4 μήνες.



«Κύριε Δήμαρχε,
Θα ήθελα να έχω ενημέρωση για τυχόν ενέργειες που έχουν γίνει σε σχέση με το ΚΕΛ. Υπάρχουν φήμες και πληροφορίες ότι υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα με το ΚΕΛ.
Συγκεκριμένα θα ήθελα να γνωρίζω αν ισχύει ή όχι,  ότι έγινε κάποια συνάντηση δική σας και των αντιδημάρχων , στην οποία αναθεωρήθηκαν πολλά πράγματα όσον αφορά την σχεδίαση του ΚΕΛ.
Από ότι άκουσα και δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια η όχι, αλλάζουν εντελώς τα αρχικά σας πλάνα.  Παύει πλέον η χωροθέτηση στο Πλατύ Χωράφι,
Ακούστηκε ότι θα υπάρχει μόνο δίκτυο αποχέτευσης στην πόλη μας, επίσης θα υπάρχει
κομβικό σημείο στην Αγ. Παρασκευή, όπου θα συγκεντρώνονται τα λύματα και στη συνέχεια θα διοχετεύονται στην Ψυτάλλεια.
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω κατά πόσον ισχύουν  όλα αυτά»

 Όπως ενημερωθήκαμε από ανθρώπους μας που παραβρίσκονταν στην αίθουσα, η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση ήρθε από την πλευρά του κ.Αντιδημάρχου Χρήστου Μάρκου ,που  διάψευσε τα πιθανά σενάρια για νέους ορίζοντες όσον αφορά την θέση του ΚΕΛ , αλλά παραδέχτηκε την επικείμενη συνάντηση τους με την περιφέρεια και το γεγονός ότι αρκετοί σύμβουλοι από την πλευρά του κ.Σγουρού έχουν τοποθετηθεί πάνω σε αυτά τα σενάρια.
Ο χρόνος θα δείξει αν είναι απλά σενάρια και ιδέες η ακόμα αν είναι κάτι περισσότερο για το οποίο θα πρέπει να ανησυχούμε.
Σε αναμονή λοιπόν των εν λόγω εξελίξεων.