Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "ΓΙ ΑΛΛΟΥ" ΣΠΑΤΑ

Σε ένα παραμυθένιο τοπίο λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, σε ένα καταπράσινο και γαλήνιο περιβάλλον, βρίσκεται ο πολυχώρος «Γι αλλού» στα Σπάτα Αττικής. Μια καταπράσινη έκταση ενός υπερυψωμένου λόφου 10 στρεμμάτων με δέντρα , γκαζόν και απέραντη θέα προς των Μεσογειακό κάμπο.

Ο Πολυχώρος  «Γι Αλλού»  ξεπροβάλλει εντυπωσιακός μέσα από ένα εκπληκτικό φόντο ,με τέτοιο τρόπο ώστε η φύση και η αρχιτεκτονική να δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο.
 Η θέα στα Μεσόγεια είναι ιδιαίτερα ταιριαστό background στο χολιγουντιανής αισθητικής σκηνικό που θέλετε να στήσετε για το event σας, η ακόμα ποιο απλά να απολαύσετε τον καφέ σας, η το ποτό σας.

Η άμεση πρόσβαση στην πισίνα δίνει την αίσθηση πως το νερό ξεπηδάει από το εσωτερικό της αίθουσας. Τόπος συνάντησης για κάθε ώρα της ημέρας σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον
Στον πρώτο όροφο η αίθουσα διακρίνεται για τον λεπτό της διάκοσμο, την υπέροχη θέα και το μεγάλο κεντρικό τζάκι.  Ένας χώρος ευχάριστος και ζεστός για μια κρύα χειμωνιάτικη απόδραση, για μια φιλική ή επαγγελματική συνάντηση. Ιδανικός για...κουβέντα κάτω από χαμηλή lounge μουσική απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα, εξωτικά cocktails και ελαφρά γεύματα δίπλα στο αναμμένο τζάκι, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Στο ισόγειο σας περιμένει ένας χώρος όμορφα διακοσμημένος, ντυμένος με ξύλο, ο οποίος διακρίνεται για την υπέροχη θέα του..
Και στις δύο αίθουσες μπορείτε να οργανώσετε ένα απλό γεύμα για δύο, παιδικό πάρτυ, γενέθλια, επαγγελματικό ραντεβού, βάφτιση, μια ξεχωριστή εκδήλωση κάτω από χαλαρή μουσική ή ό,τι άλλο εσείς φανταστείτε.

Ο εξωτερικός χώρος που σκιάζεται από μεγάλες ξύλινες ομπρέλες, αναπτύσσεται γύρω από την πισίνα με μοναδική θέα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 500 άτομα.
Η πισίνα mini ολυμπιακών διαστάσεων(25m) διατίθεται για εσάς για μια δροσιστική βουτιά το καλοκαίρι και για μαθήματα κολύμβησης, πάντα κάτω από το βλέμμα του ναυαγοσώστη.

Ο χώρος διαθέτει επίσης  πολλές και άνετες θέσεις parking.
Το εκκλησάκι  Της Αγίας Δύναμης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι στην διάθεσή σας για τον γάμο ή την βάφτισή που πρόκειται να οργανώσετε. Στα υπέρ συγκαταλέγονται και οι άνθρωποι του χώρου που θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας προτείνουν λύσεις και ιδέες, αλλά και να ακούσουν τις επιθυμίες σας, με μοναδικό τους στόχο να σας απαλλάξουν διά παντός από το άγχος για τη διεκπεραίωση των επιμέρους διαδικασιών.
Το πάρκο «Γι Αλλού είναι επίσης ένας πολυχώρος αθλητικών εγκαταστάσεων, αποτελούμενος από 3 γήπεδα τένις, 1 γήπεδο μπάσκετ/βόλεϊ, 1 γήπεδο ποδοσφαίρου(5Χ5), αποδυτήρια/wc.( Οι υπηρεσίες των αθλητικών εγκαταστάσεων παρέχονται από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων.)