Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια... του ΚΕΛ

Ακόμη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας - Πικερμίου όπου η Δημοτική Αρχή για μια ακόμη φορά "φώναξε" προς όλους ότι θέλει αυτόνομο ΚΕΛ αλλά όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Π. Βλαχάκης, η πολιτεία θέλει ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.

Έγιναν πολλά σήμερα , αλλά λόγω "διακοπών" θα δείτε τα videos απο Δευτέρα.

Ψιλο...μονομαχία Δημάρχου - Κεχαγιόγλου. Οι μεγαλύτερες αγάπες ξεκινούν απο συγκρούσεις.

Μονομαχία Βλαχάκη - Μερτίρη. Όπου εκεί για να γίνω και λίγο μέντιουμ ....α ι σιχτίρι ρε Μερτίρη θα έλεγε απο μέσα του ο Αντιδήμαρχος 

Μονομαχία Παπαδημητρίου (η σιωπή μου προς απαντησή σας) - Καλαθακη plus Γκινοσάτη (είμαστε και εμείς εδώ και ας έφυγε ο Μερτίρης)

Σφάξε με αγά μου ν' αγιασω μεταξύ Πιστικίδη - Στέφου ή αλλιώς Πρόεδρος είμαι ότι λένε οι νόμοι κάνω αλλά κάνω και κάτι παραπάνω όταν είναι να (μη) μιλήσεις εσύ.

Ο όσιος Καραγιάννης : αδελφοί μετανοείται ό καιρός γαρ εγγύς για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι

Ο σωματοφύλακας της υπόληψης  των δημοτικών υπαλλήλων  Ντ' Αρτανιάν Μαγκαφοσιάν

Μου είπαν (ήμουν εκτός ααιθούσης) ότι στην συνεδρίαση ο π. Νομαρχιακός Σύμβουλος Φράγκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λιακόπουλο (the only one) , o Λιακόπουλος του είπε ότι "το ΚΕΛ θα γίνει στο Πλατύ Χωράφι"

Αυτά και άλλα πολλά.

Να σας πω τη γνώμη μου, γιατί εκπρόσωποι απο τα ΜΜΕ δεν υπήρχαν και ανάλογα απο που τα παίρνουν (εννοώ τα piece of information) θα σας παρουσιάσουν τη συνεδρίαση.....

Όλοι λένε ότι δεν θέλουν το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, αλλά οι περισσότεροι θέλουν να γίνει το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι .
Η Δημοτική Αρχή κάνει ότι μπορεί για να μην την κατηγορήσει κανένας ότι δεν προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τη κατασκευή του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Ο Δήμαρχος έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να αρχίσει να χειρίζεται κάποια θέματα αποκλειστικά μόνος του , όπως έκανε ο Κεχαγιόγλου.
Ο Βλαχάκης με τον Μερτίρη θα πρέπει να καθήσουν να τα βρούν γιατί αρχίζει πλεόν και είναι μονότονο το έργο.
Ο Στέφος θα πρέπει μια μέρα να καθήσει στη θέση του Πισστικίδη και ο Πιστικίδης να κάνει το Στέφο για να δούμε αν θα το ξανακάνει.... ο Στέφος.

Συγχαρητήρια στον Γιάννο που ήταν στην αίθουσα και ήταν σαν να μην ήταν.

Επίπληξη σε όλους όσους έφυγαν πριν τη λήξη  της συνεδρίασης (και ήταν πολλοί).

Αν σας μπέρδεψα sorry είναι και 1:30 και δεν μπορώ να συγκεντρωθω διότι το τριήμερο θα αποτοξινοθώ απο τα τοπικά νέα... 

Καλημέρα

ΥΓ , Λίγο πριν τη συνεδρίαση βρήκα τον Βαγγέλη Μπουρνούς και τον ρώτησα "τι περιμένει απο τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου"... ούτε μάντης να ήταν δείτε στο http://www.rp-stage.gr/
τι μου είπε. 
http://www.rp-stage.gr/