Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ - ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ

Για πρώτη φορά, στα τελευταία πέντε χρόνια (που θυμάται ο γράφων) εκτός των περιπτώσεων απεργίας, η Αρτέμιδα είχε τη σημερινή εικόνα του απέραντου σκουπιδότοπου. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, τα παράπονα των δημοτών, δικαιολογημένα, δεν περιορίστηκαν στην καθαριότητα, αλλά και σε άλλους τομείς της διοίκησης που, κατά την άποψή τους, από τις μέχρι σήμερα ενέργειές της σε πολύ λίγες έχουν γίνει αποδέκτες.
Για ενημέρωση των δημοτών, τουλάχιστον της Αρτέμιδος, η οποία από διοικητικές υπηρεσίες έχει αποδεκατιστεί, η στήλη την περασμένη Πέμπτη ζήτησε από τους αντιδημάρχους ν’ απαντήσουν σε ένα κοινό ερώτημα: «Τι ακριβώς έχετε κάνει στους τομείς ευθύνης σας, στο πεντάμηνο που βρίσκεστε στην εξουσία κι έχει αντίκτυπο στην καθημερινότητα των δημοτών;»
Λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος -είναι κατανοητό- πιθανόν το ερώτημα να μας απαντηθεί από τους αντιδημάρχους την τρέχουσα εβδομάδα, οπότε τις απαντήσεις θα τις δημοσιεύσουμε στο επόμενο φύλλο. Ωστόσο, σημειώνουμε την επιθετικότητα προς τη στήλη, του αντιδημάρχου και υπεύθυνου καθαριότητας του κ. Μαργέτη. Προφανώς ενοχλημένος από την κριτική που του ασκήσαμε στο προηγούμενο σημείωμά μας, για την απαράδεκτη εικόνα της Αρτέμιδος,  σε τηλεφωνική συνομιλία, μας κατηγόρησε ότι «παίζουμε «παιχνιδάκια» εις βάρος του». Δυστυχώς, για τον κ. Μαργέτη, η εμμονή του σε παλαιοπολιτικές και μικροπολιτικές συνήθειες «χαϊδέματος αυτιών» αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο: Ότι, αυτός παίζει παιχνιδάκια εις βάρος των πολιτών. Αναμφισβήτητο παράδειγμα, είναι η κατωτέρω χειρόγραφη επιστολή, Αριθμός Πρωτοκ.15009/26-5-2011, εργαζομένων στην Ύδρευση. Ξεκαθαρίζουμε, ο κάθε εργαζόμενος και φυσικά ο κάθε πολίτης, έχει δικαίωμα να στείλει επιστολή ακόμα και… στον Πάπα, αρκεί βέβαια να τηρείται η ιεραρχία.

 Πηγή Εφημερίδα Δημότης