Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΗ

Από Κυριακάκη Βίκυ
Μια βραδιά με την χορωδία του Καπή Σπάτων ζήσαμε το βράδυ τις Παρασκευής στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου μας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό «Πέτρου και Παύλου».
Η χορωδία του Καπή Σπάτων έχει διακριθεί   στο παρελθόν με το πρώτο βραβείο στα Μεσόγεια. Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Καντερές, ο κ.Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος, οι αντιδήμαρχοι κ.Μαργέτης ,κ.Γκινοσάτης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Ο κ.Δήμαρχος  στην ομιλία του μας έδωσε κουράγιο και δύναμη γιατί όπως μας είπε μέσα από τις δύσκολες μέρες που ζούμε αυτές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι όαση να ξεφύγουμε από τα προβλήματα μας έστω και για μερικά λεπτά.
Ο κ.Μαργέτης συνεχίζοντας το έργο του ως πρόεδρος του Καπή ήταν φανερά συγκινημένος από την προσπάθεια που έγινε ώστε ο κόσμος να μείνει ικανοποιημένος.

Περιμέναμε να απολαύσουμε την χορωδία μας, μαζί με μουσικούς από τον δήμο Χαλανδρίου , όμως μια μεγάλη διακοπή ρεύματος δεν μας επέτρεψε να απολαύσουμε το θαυμαστό ταξίδι της μελωδίας. Όμως εκεί που όλους ο κόσμος ήταν απογοητευμένος , η χορωδία μας ανέβηκε στο κατασκότεινη σκηνή και με συνοδεία πιάνου  αποφάσισε να μας χαρίσει  λίγες υπέροχες στιγμές. Πραγματικά μείναμε άφωνοι με την δύναμη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και με την ζωντάνια τους.