Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αντ. Τούντας: «Αινιγματική» η συμπεριφορά του κ.Δημάρχου απέναντι στο Λύκειο Ελληνίδων

 dmarkou.blogspot.com

Μεγάλο θέμα έχει προκαλέσει η μη συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων στις εκδηλώσεις « των Αγίων Πέτρου και Παύλου», κάτι το οποίο έχει απασχολήσει αρκετούς από τους Συμβούλους στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια.
Στο χθεσινό συμβούλιο ο κ. Αντώνης Τούντας , Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Νέα Εποχή-Δύναμη Αλλαγής», και πρώην Δήμαρχος Σπάτων, επισημαίνει έντονα  την «αινιγματική» συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι στον συγκεκριμένο σύλλογο.
« Ο Δήμαρχος οφείλει για μερικούς συλλόγους και ειδικότερα για το Λύκειο Ελληνίδων να κάνει τα πάντα , όπως κάνανε και οι Δήμαρχοι παλαιότερα.
Ένα περιστατικό θα σας θυμίσω. Όταν κατά την διάρκεια της Δημαρχιακής μου θητείας το Λύκειο Ελληνίδων έμεινε χωρίς στέγη, ο Δήμος ανέλαβε να πληρώσει το ενοίκιο, κάτι το οποίο συμβαίνει μέχρι και σήμερα. Επίσης αρκετή βοήθεια δόθηκε επί Δημαρχίας κ. Λύγκου, και κ. Αθαν. Τούντα τα προηγούμενα 8 χρόνια.
Είναι ανεπίτρεπτο το Λύκειο Ελληνίδων να μην συμβάλει στις εκδηλώσεις «Πέτρου και Παύλου». Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για λάθος κίνηση. Δεν υπάρχει σήμερα πιο ευνοημένος σύλλογος από την Δημοτική Αρχή, διότι με αυτά που συμβαίνουν μου πάει κάπου αλλού το μυαλό… ίσως και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να αλλάξουμε τακτική και να δούμε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι όσον αφορά τους συλλόγους που θα ζητούν επιχορηγήσεις. Ειλικρινά λυπάμαι…»