Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος ενημερώνει ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.



Ο Δήμος καλεί τις γυναίκες που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών-μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων, κι επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας, ώστε να διευκολυνθούν ν’ εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους -μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής- ν’ ανταποκριθούν στη σχετική πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Εξαιρούνται οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των ΟΤΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στους Παιδικούς Σταθμούς Σπάτων-Αρτέμιδος, και στο Δήμο τηλ.: 210 6632040 (κα Γεώργα Αγγελική) για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)