Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/7/2011 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 20/2011
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 21000/07-07-2011
-----


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 11 Ιουλίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


1.      Λήψη απόφασης για τροποποίηση της 122/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου  περί “έγκρισης προσυμφώνου προγραμματικής σύμβασης με την Ε.ΥΔ.Α.Π., για την ανάληψη διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου και την τακτοποίηση των οφειλών προς αυτήν”.
2.      Λήψη απόφασης για τη σύναψη σύμβασης εισπράξεων ταχυπληρωμής με ΕΛΤΑ – Πρόστιμα Κ.Ο.Κ.
3.      Λήψη απόφασης για εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα μέσα για το έτος 2011.
4.      Λήψη απόφασης για ετήσια συνδρομή φιλοξενίας του ιστότοπου (web site) του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος για το έτος 2011.
5.      Λήψη απόφασης για έγκριση της 171/2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά τον “ορισμό τιμής αποζημίωσης αναγκαστικώς προσκυρωτέου τμήματος που προκύπτει από την Πράξη Εφαρμογής στην Π.Ε.3 της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος για την ιδιοκτησία στο Ο.Τ.57 με Κ.Α. 025720 και αριθμό οικοπέδου 10 της κας Παναγιώτου Ελένης του Σπυρίδωνα”.
6.      Λήψη απόφασης για λύση της σύμβασης του έργου “Κατασκευή Οδού στο Ο.Τ.30”.
7.      Λήψη απόφασης περί διαγραφής προσαυξήσεων από τον υπόχρεο κ. Πολιτόπουλο Ιωάννη και από την υπόχρεο κα Εκπομένα Κεστέκογλου Μαρίκα Κων/να, από τέλη ανακατασκευής πεζοδρομίων επί της Λ.Αρτέμιδος.
8.      Λήψη απόφασης διακανονισμού οφειλής σε δόσεις.
9.      Λήψη απόφασης για προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου του Ν.Π.Δ.Δ. “Δημοτική Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Αρτέμιδος” (Ιατρεία).
10.  Λήψη απόφασης για μίσθωση νέων κτιρίων για τις ανάγκες στέγασης υπηρεσιών του Δήμου (Δημοτικά Ιατρεία και Κοινωνική Υπηρεσία Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος).
11.  Λήψη απόφασης για έγκριση της 13/2011 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ “μελέτη και κατασκευή εγκαταστάσεων αμαξοστασίου, συνεργείου επισκευών, δεξαμενών καυσίμων και σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων”.
12.  Λήψη απόφασης για έγκριση κατεδάφισης κεραίων κινητής τηλεφωνίας.
13.  Λήψη απόφασης για έγκριση της 19/2011 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ “εκδίκαση ενστάσεων της Γ΄ ανάρτησης πολεοδομικής μελέτης Π.Ε.5 περιοχής Μπούρα”.
14.  Λήψη απόφασης για έγκριση τοποθέτησης διαφημιστικών και ενδεικτικών πινακίδων σήμανσης στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος.



                                                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ