Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Εορταστικές εκδηλώσεις της Αγ. Μαρίνας Αρτέμιδος

Την Παρασκευή 15/7/2011 στις 21:00 στην πλατεία ΕΛ. Βενιζέλου ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις λόγω της πολιούχου της πόλης της Αρτέμιδος ΑΓ. Μαρίνας, με την παράσταση της σχολής χορού “LA DANCE”.


Χόρεψαν μαθήτριες   της σχολής την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ” κ. Μάρκου  Παναγιώτα.Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάτων- Αρτέμιδος κ Μάρκου Χρήστος οι  αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαργέτης Αθανάσιος, Σερέτης Χρίστος, Πουλάκης Πέτρος , οι Δημοτικοι Σύμβουλοι κ.κ. Ζήση Μαρία, Μαργέτη Αφροδίτη, Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης, τα μέλη της τοπικής κοινότητας  Αρτέμιδος κ.κ. Σαρρή Δήμητρα , Ράφτη Αλεξάνδρα  και πλήθος κόσμου που απόλαυσε  την όμορφη  βραδιά με της μαθήτριες της σχολής να δίνουν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση .
Το Σάββατο 16/7/2011 στις 19:00 τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός στον Ι.Ν. ΑΓ. Μαρίνας  Αρτέμιδος, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος .Παρέστησαν ο Δήμαρχος Σπάτων –Αρτέμιδος κ. Χ. Μάρκου ο Βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Βλάχου  Γεώργιος  η περιφερειακή σύμβουλος κα Αφεντούλη Δέσποινα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Αθανάσιος Αυγερινός, οι αντιδήμαρχοι Σπάτων –Αρτέμιδος κ.κ. Μαργέτης  Αθ, Σερέτης Χρ, Πουλάκης Πετ,  οι δημοτικοι σύμβουλοι κ.κ. Ζήση Μαρία, Μαργέτη Αφ ,Ραφαήλ Νικ, .ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γεωργάκης Αντ, η πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ” του Δήμου Σπάτων –Αρτέμιδος κ Μάρκου Παναγιώτα ,οι πρόεδροι τον τοπικών κοινοτήτων  Σπάτων και Αρτέμιδος κ.κ. Γιαννάτος  Σωτ, και Ρήγας Γρ,  τα μέλη  κ.κ. Σαρρή Δήμητρα , Φακής Νικ .ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μάρκου Δημ, και εκατοντάδες συμπολίτες μας. Την εκδήλωση  λάμπρυνε  με την παρουσία της η Φιλαρμονική Αρτέμιδος  υπο την διεύθυνση του αρχιμουσικού. Καλούδη Γεωργίου.
Την Κυριακή 17/7/2011 στις 22:00το βράδυ στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου έπαιξε το συγκρότημα του Βασίλη Σδούκου  ο κόσμος τραγούδησε και χόρεψε ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της  καθημερινότητας ,θυμίζοντας μας  για μια ακόμα φορά πόσο έχει ανάγκη την ψυχαγωγία και την διασκέδαση!!