Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Προτάσεις για ερωτικές διακοπές

Ερωτικές διακοπές με το ταίρι σας; Μη σας πιάνει πανικός, εδώ είμαστε κι εμείς να βοηθήσουμε την κατάσταση… Ολοι μας σκεφτόμαστε πού μπορούμε να πάμε διακοπές το καλοκαίρι. Όταν όμως οι διακοπές τυχαίνει να είναι οι πρώτες με το έτερον ήμισυ, τότε μάλλον πρέπει να κάνετε μια σωστή επιλογή.


Φυσικά η Σαντορίνη, τα Χανιά, η Υδρα, και άλλα νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου είναι καλές επιλογές, αλλά οι ερωτικές διακοπές που κάνουν τη διαφορά μάλλον πρέπει να σας βάλουν σε λίγο κόπο…ή τρόπο! Οι ερωτικές διακοπές με το έτερον ήμισυ δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε με τη λογική του “έεελα μωρέ, κάπου θα πάμε…”.
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας με τις γεωγραφικές σας γνώσεις ιδού μερικές προτάσεις για ερωτικές διακοπές!

Προτάσεις για ερωτικές διακοπές

1. Ελλάδα: Τόσοι και τόσοι ξένοι έρχονται κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας για να ζήσουν τον δικό τους… μύθο στα νησιά μας. Καιρός να αφήσουμε στην άκρη τις γκρίνιες και να αποφασίσουμε ότι ακόμα και η πιο απομακρυσμένη βραχονησίδα μας μπορεί να μας βγάλει απ’ τους πειρασμούς της αστικής ζωής – και να καλυτερεύσει κατά πολύ την σχέση μας!



Ελλάδα δεν είναι μόνο η Μύκονος και η Σαντορίνη. Μπορείτε να πάτε Ελαφόνησο, κάτω από το Γύθειο και να απολαύσετε ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς. Αν, δε, πάτε στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη οπότε ο κόσμος είναι λιγότερος, θα περάσετε υπέροχα.

2. Διακοπές στο Μεξικό! Στο Desire Resort του Κανκούν στο Μεξικό θα νοιώσετε ξανά τον έρωτα με τον σύντροφό σας. Θα κάνετε μαζί γιόγκα, θα δείτε μαζί ερωτικές ταινίες ενώ μην αποκλείτε το ενδεχόμενο να κάνετε και pole dancing!

Συνηθίζεται στο Μεξικό και κανείς δε θα σας κακοχαρακτηρίσει. αν είστε άντρας και θέλετε να εντυπωσιάσετε τη σύντροφό σας, μπορείτε να νοικιάσετε μια σουίτα με ιδιωτική πισίνα, όπου μπορείτε να έρθετε πιο κοντά χωρίς αδιάκριτα βλέματα.

3. Αισθησιασμός και ερωτισμός στο Μπαλί. Στα σπα ξενοδοχεία στο Μπαλί, ανάμεσα στις μαύρες παραλίες των βορειοαατολικών ακτών της χώρας κρύβεται ο παράδεισος που θα σας οδηγήσει στον άλλο σας εαυτό.

Αν αποφασίσετε να πάτε για διακοπές  στο Μπαλί, εκεί θα κάνετε οπωσδήποτε το τοπικό μασάζ την ίδια ώρα με τον/ην σύντροφό σας – ένας καλός τρόπος για να εμβαθύνετε τη σχέση σας.
Προσοχή μόνο μην κάνετε τα γλυκά μάτια στον/στην μασέρ και έχετε το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

4. Έχετε σκεφθεί σοβαρά να κάνετε διακοπές για γυμνισμό; Αν ναι, η  περιοχή Languedoc της Γαλλίας είναι το ιδανικό μέρος γι’ αυτό.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε γυμνισμό στην παραλία κοντά  προκυμαία της Playa de Palma σης Ισπανίας, ένα μέρος ιδανικό για να απολαύσετε χαλαρωτικές διακοπές με το έτερον ήμισυ.
Απλά μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας αντιηλιακό γιατί το να αλληλογιαουρτώνεστε για να δροσιστείτε δεν πάει με ερωτικές διακοπές…


5. Διακοπές στην Ινδία. Ο ερωτισμός που αναδύεται είναι ξεχωριστής σημασίας στο Khajuraho της βόρειας Ινδίας, μιας και εκεί τον 10ο και 11ο αιώνα γεννήθηκε η τέχνη του Kama Sutra.
Εκεί αξίζει να επισκεφθείτε ερωτικούς ναούς με πανέμορφα γλυπτά και να εμπνευστείτε!
Εδώ που τα λέμε όλοι μας ξεφυλίσσαμε κάποια στιγμή το Κάμα Σούτρα.. δεν είναι καιρός να δούμε και απο κοντά τι είναι αυτό;;;

Αν πάλι όλα αυτά σας φαίνονται μακρινά, απρόσιτα και δύσκολα πραγματοποιήσιμα, και το εξοχικό στο Πόρτο Ράφτη καλό είναι. Αρκεί να ξέρετε εσείς πώς θα κάνετε τις διακοπές σας να σφύζουν από ερωτισμό και αισθησιασμό.