Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Χρωστάτε στην Εφορία; Νέα ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα!

Νέα ευκαιρία και πιο μικρές δόσεις θα προσφέρει το υπουργείο Οικονομικών για να πληρώσουν όσοι έχουν χρέη στο δημόσιο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη που είχε το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών με τους εφόρους, και υπό την πίεση των ελλειμμάτων, ο κ. Παντελής Οικονόμου, τους αποκάλυψε ότι ετοιμάζει και θα παρουσιάσει ρύθμιση για ληξιπρόθεσμα χρέη.

 Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα προσφέρονται έως και 48 δόσεις, ενώ η προκαταβολή και το ποσό καταβολής θα είναι μικρότερο, ενώ οι καταβολές θα γίνονται ενδεχομένως ανά μήνα αντί για τρίμηνο.

 Από το 2009 ως σήμερα, από το «θησαυρό» των ληξιπρόθεσμων των 30 δισ. ευρώ το υπουργείο Οικονομικών κατάφερε να εισπράξει μόνο 1,2 δισ. Ωστόσο τα ανείσπρακτα χρέη δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν σε σχεδόν 40 δισ. ευρώ, εξαιτίας της απροθυμίας και της αδυναμίας πληρωμής των δυσβάσταχτων φόρων.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
 
Ροή Ειδήσεων
Τελευταία Σχόλια
Επιχείρηση «Αδειάστε την πλατεία Συντάγματος!»
| 08/07/2011 13:50
Ο όρος "τσαντίρια" είναι απαξιωτικός και όποιος τον αναφέρει δεν χρειάζεται να πει τίποτε άλλο γιατί ήδη έχει πάρει θέση. Τώρα στο ζουμί. Η κυβέρνηση θέλει να τελειώσει η ιστορία με το πλατεία και αυτό φάνηκε την ημέρα τον επεισοδίων, όπου αντί να απομονώσει τους χουλιγκάνους τους έσπρωξε μέσα στον κόσμο. Όσο υπάρχει κόσμος στην πλατεία τόσο αισθάνεται ότι υπάρχει ανοιχτή μια εστία αμφισβήτησή της που μελλοντικά θα της δημιουργήσει προβλήματα. Επομένως όποιος θέλει να φύγουν οι σκηνές από την πλατεία, άθελα του ή ηθελημένα παίζει το παιχνίδι τη κυβέρνησης. Άντε λοιπόν τώρα να δούμε ποιοί είναι οι αληθινοί αγανακτισμένοι και ποιοί οι ντεμέκ.
Το «κορμί» της Στικούδη τριγυρνάει στη Μύκονο
| 08/07/2011 13:48
αν η κοπελιτσα ανηκει στην ταξη των "επωνυμων", η λεξη εχει χασει την σημασια της...
Περικοπές, εθελουσία και το casus belli των συνδικαλιστών
| 08/07/2011 13:46
με ποιο δικαιωμα δικαιολογειται ο ΟΤΕτζης που θελει επιδομα προθερμνσης, επιδομα εγκαιρης προσελευσης, και θελει το τεκνο του οταν γινει 18 ετων να παρει και 30.000ευρω? ασε που ολοι στις ΔΕΚΟ ειναι οι γλυφτες και οι πελατες των πολιτικων γραφειων.... σε οποιον αρεσει κυριοι... αλλιως υπαρχει και ο ιδιωτικος τομεας για οσους εχουν κοτσια... Στα ΕΛΠΕ ο τραπεζοκομος καθαριζει τον χρονο 74.000(!) , κλητηρας 67.000, , φυλακας βαρδιας 110.000(!!) , οδηγος πυροσβεστικου 88.000 .... Στα τετοια μου εαν ιδιωτικοποιηθουν οι ΔΕΚΟ- μακαρι μπας και σταματησει το υφακι του βολεμενου γλυφτη,που ουτε σε κοιταζει οταν πηγαινεις στην υπηρεσια του.... βρε ΟΥΣΤ!
Περικοπές, εθελουσία και το casus belli των συνδικαλιστών
| 08/07/2011 13:45
Για οσους δεν ξερετε τον ΟΤΕ οι γερμανοι δεν τον αγορασανε γιατι τους ενδιεφερε η ελλαδα αλλα η προικα του ΟΤΕ στα βαλκανια ρουμανια,βουλγαρια,σερβια κτλπ κτλπ.Εδω ελλαδα απλα θα τον απαξιωσουν και θα ασχοληθουν κυριως με τα βαλκανια που ειναι μεγαλη οικονομα. Να ξερετε μεγαλυτερα καθαρματα απο τους γερμανους δεν υπαρχουν.Στην χωρατους συμπεριφερονται μια χαρα αλλα σε αλλες χωρες που πανε συμπεριφερονται σαν κατακτητες.
Το «κορμί» της Στικούδη τριγυρνάει στη Μύκονο
| 08/07/2011 13:44
xristina mou sto kalo libadi einai!!
Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις στα αγγλικά
περισσότερα...
 Αναλυτικές προβλέψεις και ενδιαφέροντα άρθρα
περισσότερα...
 Τα πάντα για το θέατρο, το σινεμά και τη διασκέδασή σας...
περισσότερα...
 Κάντε κλικ και μάθετε τα νέα σε κάθε νομό της Ελλάδας...
περισσότερα...
 Αναλυτικά ο καιρός της ημέρας, αλλά και της εβδομάδας...
περισσότερα...