Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΣΤ: ΑΠΟ "ΚΟΣΜΗΜΑ" ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ "ΝΤΡΟΠΗΣ" ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΤΩΝ

Στην    συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου 2011, ο κ. Σταύρος Κατραμάδος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Νέα Εποχή- Δύναμη Αλλαγής», τοποθετήθηκε επί ενός βασικού ερωτήματος που προκύπτει και που αφορά το γήπεδο των Σπάτων, όπου προπονείται η ομάδα του Αήττητου Σπάτων.
 
Συγκεκριμένα μας πληροφόρησε για την άθλια κατάσταση των χώρων του γηπέδου που για πρώτη φορά δείχνουν κατειλημμένοι μετατρέποντας αυτό το «κόσμημα» σε «γήπεδο ντροπής» .
Ο κ. Σταύρος Κατραμάδος είπε:
«Αγαπητέ κ.πρόεδρε θα ήθελα να κάνω μια παράκληση για το γήπεδο των Σπάτων. Επειδή τυγχάνει να είμαι και αντιπρόεδρος του Αήττητου Σπάτων , επισκέφτηκα πρόσφατα τις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Αυτό το «κόσμημα» των Σπάτων, μόνο «κόσμημα» δεν είναι ποια. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεται καλύτερα από μένα. Μόνο πρόβατα μπορούν να βοσκήσουν εκεί μέσα.
Ήδη αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας του Αήττητου , και κατά την συνάντηση μου με τον προπονητή, με ενημέρωσε ότι είναι αδύνατο τα παιδιά να προπονηθούν κάτω από αυτές τις άθλιες συνθήκες.Αυτό το γήπεδο είναι ντροπή έτσι όπως έχει καταντήσει.
Οι θερμοσίφωνες όπου κάνουν τα παιδιά ντους, κρίνονται επικίνδυνοι, μια και κινδυνεύουν να πάθουν ηλεκτροπληξία. Τα μπέκ είναι σε άθλια κατάσταση , δεν ποτίζουν με τίποτα το γήπεδο, και σε πολλά σημεία έχει ξεραθεί.
Σίγουρα δεν σας αναφέρω κάτι καινούριο , γιατί όπως έχω πληροφορηθεί, έχετε επισκεφθεί το γήπεδο και γνωρίζεται την υπάρχουσα κατάσταση που σας περιγράφω. Δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο έτσι.
Κ.Δήμαρχε σας παρακαλώ πολύ να κάνετε τον κόπο να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο γήπεδο και να διαπιστώσετε και μόνος σας, τι γίνεται εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι για την κατάσταση που επικρατεί.
Για πρώτη φορά το γήπεδο των Σπάτων βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση .Εάν δεν φτιαχτεί, η ομάδα δεν μπορεί να παίξει και να προπονηθεί.
Θα ήθελα εάν είναι δυνατό να ξεκαθαριστεί το θέμα σήμερα, και αν θέλετε μπορείτε να πληροφορηθείτε  τα παραπάνω θέματα και από τον πρόεδρο της ομάδας που βρίσκεται εδώ μαζί μας.
Πρέπει σήμερα να έχουμε μια πληροφόρηση για το τι πρέπει να γίνει.
Σας ευχαριστώ κ.πρόεδρε.»