Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Κίνδυνος για πυρκαγιές και σήμερα

Στην κατηγορία τέσσερα ως προς την επικινδυνότητα για πυρκαγιά θα βρίσκονται σήμερα οι περιοχές της χώρας όπου ο κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς θεωρείται πολύ υψηλός. Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε όλη την Περιφέρεια Αττικής. Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο βόρειο και νότιο Αιγαίο, τη Στερεά Ελλάδα και σε όλους τους νομούς της Κρήτης.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
 
Ροή Ειδήσεων
Τελευταία Σχόλια
Παραλίγο να πνιγεί η Χριστίνα Παππά
| 20/08/2011 10:48
Η είδηση είναι πως κατάπιε άμμο και πέτρες . Αυτό το περνάμε στα ψιλά; Τι δουλεμένο λαιμό και οισοφάγο πρέπει να έχεις για να τα καταπιείς αυτά χωρίς πρόβλημα; Και επειδή είναι γρήγορο και καθαρό μυαλό η Χριστίνα βρήκε και την επιστημονική εξήγηση .Το κακό μάτι. Το οποίο πρέπει να την παρακολουθούσε με μάσκα και αναπνευστήρα....Ε ρε γέλια τα ψάρια του Πηλίου...
«Ψυχρολουσία» εν μέσω καύσωνα από την Εφορία
| 20/08/2011 10:48
@! ! !.... Πιάσαμε πάτο? Γιατί φίλε μου πολύ φοβάμαι πως για τους πολιτικούς μας δεν έχουμε πιάσει πάτο... εδώ δεν άκουσες χθες τον Βενιζέλο που έκανε λόγο για έκτακτα νέα μέτρα σε περίπτωση που δεν αποδόσουν τα υφιστάμενα?
«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»
| 20/08/2011 10:45
Τι κάθεστε και ασχολείστε βρε παιδιά?... Μόνον στην Ελλάδα μία μετριότητα του στυλ του Νταλάρα θα έφτανε στο σημείο να γίνει "μέγας" τροβαδούρος!!! Χέστε τον που του δίνεται και αξία... αυτός μιλάει και νομίζει πως είναι ο Ελύτης...
Προσχώρησε στο ΛΑΟΣ ο Κώστας Κιλτίδης
| 20/08/2011 10:44
ο κιλτιδης ανηκε παντα στη δεξια πλευρα της ΝΔ... οσο και εαν θελει να αυτοπροσδιοριζεται πατριωτης δηλ εθνοκεντριστης. Αλλα δεξια της ΝΔ ειναι το ΛΑΟΣ οσο και εαν θελει να αυτοπροσδιοριζεται ως κεντροδεξια.... Οπότε κύλισε το καπακι και βρηκε τον τεντζερη
«Ψυχρολουσία» εν μέσω καύσωνα από την Εφορία
| 20/08/2011 10:43
Τουλάχιστον οι νεοέλληνες και οι νεοελληνίδες πήγαν διακοπές, αυτό που το πάτε; Ε και τι έγινε που δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους! Φτάνει που οριζοντιώθηκαν οι κορμάρες τους στις παραλίες και ήπιαν ουζάκι τρώγοντας θαλασσινά !
Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις στα αγγλικά
περισσότερα...
 Αναλυτικές προβλέψεις και ενδιαφέροντα άρθρα
περισσότερα...
 Τα πάντα για το θέατρο, το σινεμά και τη διασκέδασή σας...
περισσότερα...
 Κάντε κλικ και μάθετε τα νέα σε κάθε νομό της Ελλάδας...
περισσότερα...
 Αναλυτικά ο καιρός της ημέρας, αλλά και της εβδομάδας...
περισσότερα...