Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΗΡΩΔΕΙΟ-9/9/2011 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη

Μια διαφορετική πλευρά του γνωστού μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι πιστοί θαυμαστές του, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες συναυλίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα εμφανιστεί σε λίγα, αγαπημένα του μέρη: στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων στην Καβάλα (31 Αυγούστου), στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη (1 Σεπτεμβρίου), στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου (2 Σεπτεμβρίου) και στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα (9 Σεπτεμβρίου).

Μια πλευρά πιο ώριμη, πιο άμεση και πιο προσωπική για να εκφράσει το πιο ουσιαστικό, κατά τον ίδιο, κομμάτι της μουσικο-στιχουργικής ψυχής του, με καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις.

Στις συναυλίες, το κοινό θ' ακούσει κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Θέλω να ’μαι πάντα μαζί σου», αλλά και μερικά ακυκλοφόρητα ακόμη από το δίσκο που ετοιμάζει τώρα. Από το πρόγραμμα των συναυλιών, δε θα μπορούσαν να λείψουν παλαιότερες, αλλά ακόμη και σημερινές αγαπημένες μουσικές στιγμές του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (9/9), θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία». Η «Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες.

Με κάθε εισιτήριο για όλες τις συναυλίες, οι θεατές θα αποκτήσουν δωρεάν τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να ’μαι πάντα μαζί σου».

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου.

Τις συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη οργανώνει η δισκογραφική εταιρεία «Μελωδικό Καράβι».