Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τί θα γίνει πια με το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδας ;

E-mail από αναγνώστη μας....

Τί θα γίνει πια με το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδας ;
Κάθε βδομάδα δίνει άδειες μουσικής σε παράνομα νυχτερινά κέντρα ! Ναι είναι παράνομα και ο Δήμος τα επιβραβεύει. Μας πληροφόρησαν ότι και την επόμενη βδομάδα άλλα δύο κέντρα ζητούν τέτοια άδεια και αναρωτιόμαστε τί τις χρειάζονται αφού οι άδειες αυτές είναι για τα "μάτια" δηλαδή κανένας όρος τους δεν τηρείται και οι μαγαζάτορες κάνουν ότι θέλουν, ΟΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.


Μάλιστα το ένα από τα κέντρα ζητάει άδεια μουσικής για τρία ( ! ) ολόκληρα χρόνια,  βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο, παίζει όλα τα βράδια εκκωφαντική μουσική και έχει υποβαθμίσει μια ολόκληρη περιοχή κατοικιών, ενώ πολλοί μετακομίζουν αλλού ! Το δεύτερο κέντρο έχει μόνο λίγους μήνες που ήρθε κοντά στη περιοχή του Α΄Δημοτικού και έχει σπάσει ρεκόρ παρανομιών με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου ! Όταν διαμαρτυρηθήκαμε στο εν λόγω μαγαζί, μας έδειξαν την άδεια τους και αποκαλύφθηκε ότι ο Δήμος γράφει ότι όλος ο εξωτερικός χώρος της παραλίας με τα επιτρεπόμενα τραπεζοκαθίσματα είναι ιδιόκτητος ! Δηλαδή αν και πρόκειται για δημόσια έκταση που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο για να έχει έσοδα, τη βάφτισαν ιδιωτική και έτσι στερείται ο Δήμος έσοδα και με τη βούλα.
      Περιττών να πούμε τί τραβάμε από ηχορύπανση ! Δε φτάνει το πάλκο με τραγουδιστές που έχει  στήσει στην αμμουδιά και μας τρελαίνει κάθε τρεις και λίγο, έχει το θράσος να διοργανώνει και συναυλίες στη διαπασών στη πυκνοκατοικημένη περιοχή του κέντρου της πόλης !
      Δυστυχώς πολλοί από μας είναι πολύ δύσκολο να μετακομίσουμε, είμαστε δημότες με δικά μας σπίτια.. Όμως η οργή μας είναι μεγάλη και το μόνο που μας μένει είναι να παλέψουμε και πιστεύουμε  ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου δε θ' αργήσουν να οδηγηθούν ενώπιον του Νόμου και δε θα μείνουν ατιμώρητοι, εκτός  αν συνειδητοποιήσουν τί κάνουν και βάλουν ένα στοπ στην  κατηφόρα που έχουν πάρει...

Υ.Γ. Διαβάζω ότι μερικοί κάνουν έκκληση στον ίδιο το Δήμαρχο ελπίζοντας ότι θα παρέμβει και θα σταματήσει το κακό. Μου φαίνεται αφελές εκ μέρους τους. Μακάρι βέβαια , αλλά δεν το νομίζω. Δεν τον έχω ικανό για τέτοιες πρωτοβουλίες.