Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Εκκλιση στο Δήμαρχο για τα μπαρ.... από κάτοικο του Αγ.Νικολάου

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για το e-mail που μας έστειλε...

Ως μόνιμοι κυρίως κάτοικοι Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας και δημότες,  διαμαρτυρόμαστε για τις αποφάσεις της Δημοτικής Ενότητας  να δώσει άδεια μουσικών οργάνων σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής μας. Ο Δήμος,  που πρέπει να τηρεί τη νομιμότητα, κανένα μέτρο δεν παίρνει για τα κέντρα που είναι μέσα στη παρανομία ( ηχορύπανση μέρα νύχτα, καταπάτηση παραλιών, λειτουργία που απαγορεύει η  χρήση γής, ρύπανση με αγωγούς λυμάτων στη θάλασσά μας,  μη καταβολή των οφειλών στο Δήμο κλπ. κλπ.). 

Αντίθετα, η Δημοτική Αρχή όχι μόνο αδιαφορεί, αλλά  απ' ότι πληροφορούμαστε, με τη συμπεριφορά ορισμένων (ευτυχώς) από τα μέλη της,  κυριολεκτικά ενισχύει την ασυδοσία. Βοά ο τόπος για  κάποιους που  χορηγούν παράτυπες άδειες, μοιράζουν αιγίδες (αν είναι δυνατόν! ) του Δήμου σε εκδηλώσεις νυχτερινών κέντρων κ.α.
      Κάνουμε  έκκλιση στο Δήμαρχο να αποφασίσει επιτέλους να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και κυρίως με το βίο και την πολιτεία των στενών του συνεργατών...Είχαμε ελπίσει σε κάτι καλύτερο, μη μας διαψεύσετε τόσο γρήγορα. Δεν είναι ότι μειώνεται η αξία των περιουσιών μας, το κυριότερο είναι ότι  δε μπορούμε να ζούμε κάτω από τέτοιες συνθήκες.  Η πόλη μας έχει πολλά να δώσει στους κατοίκους και στους επισκέπτες , είναι κρίμα να τη σπρώχνουν  μέρα με τη μέρα στα πλοκάμια της νύχτας. Το μόνο παρήγορο είναι ότι από όλη την Αρτέμιδα φαίνεται πως ξεκινούν οργανωμένες κινήσεις για το θέμα και απ' ότι  ακούμε, υπάρχει συμπαράσταση  και από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων όλων των παρατάξεων. Μακάρι....