Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΞΕΝΟΦΩΝ" ΚΑΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΤΩΝ 4.000 ΚΑΙ 5.000 ΕΥΡΩ


Γράφει η Πρίφτη Μαρία
           
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν πολιτιστικά δρώμενα με υψηλά κόστη  και χωρίς την στοιχειώδη ανάπτυξη ενός σαφή και αληθοφανή προϋπολογισμού.
Στο δήμο Σπάτων Αρτέμιδος ο οργανισμός πολιτισμού «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» με πρόεδρο την δημοτική σύμβουλο κα Παναγιώτα Μάρκου , φαίνετε ασυμβίβαστα σπάταλος στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το 2012 που ψηφίστηκε με το πρακτικό9/2011 (29/11/2011) αριθμός απόφασης 26/2011   και αναρτήθηκε στην διαύγεια. Εκείνο βέβαια που μας προκάλεσε ενδιαφέρον είναι όχι μόνο η σπατάλη αλλά ότι το κοστολόγιο σε κάθε εκδήλωση είναι πάντα 5,000 ευρώ η 4,000 ευρώ.

Χωρίς οικονομικό πλάνο και με εντελώς μπακαλίστικο τρόπο η κυρία πρόεδρος προκαλεί  με ποσά που ξεπερνούν κάθε φαντασία.
Μου θυμίζει τον χασάπη που λέει «Ενάμιση κιλό είναι να το αφήσω……» , κάπως έτσι είναι και το κοστολόγιο της εκάστοτε εκδήλωσης  στον Δήμο μας!!!!!!!!
Εύγε μας!!!! Αφού έχουμε τέτοιους  ανθρώπους είμαστε άξιοι των επιλογών μας. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε αποσπάσματα από το πρακτικό!!!!