Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ " ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ "


 
Στην περιπλάνηση που κάναμε στον ανανεωμένο ισότοπο του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος πέσαμε πάνω σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες σελίδες που αφορούν το «Πόθεν Έσχες» του κ.Γκινοσάτη και κ.Δανέζη.
Μεγάλα ερωτηματικά υπάρχουν για τους υπόλοιπους , οι οποίοι δεν έχουν καταθέσει ακόμα. Μήπως υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να δούμε;;;;

ΣΠΑΤΑ:Το Τέταρτο Κουδούνι παρουσιάζει τις: "ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ"

Το ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση της ομάδας των ενηλίκων "ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" σε κειμενα ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΖΑΝ ΚΟΚΤΩ...

    • Σάββατο, 17 Μάρτιος 2012
    • από τις 8:30 μ.μ. μέχρι τις 11:30 μ.μ.
       

  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ "ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ" - 17-18-19 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΝΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ


ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
11.00 π.μ. μέχρι 3.00 μ.μ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ

Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των εκβιαστών, αντεργατικών και αντικοινωνικών απαιτήσεων της τρόικας συνεχίζεται.

H πρώτη τιμωρία δημάρχου για παράνομη χωματερή!

Την πρώτη καταδίκη εν ενεργεία δημάρχου για παράνομη χωματερή εξέδωσε πριν από λίγες μέρες το Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με μία απόφαση που εκτιμάται ότι αποτελεί σταθμό για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται στα πρόθυρα νέας καταδίκης για τις διάσπαρτες χωματερές της.

Οι κάτοικοι της Μεσογαίας ζητούν τα αντισταθμιστικά ωφέλη από την πώληση του Ελληνικού

Αντιδρούν στο σχέδιο νόμου «Αξιοποίηση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικου» οι κάτοικοι στα Μεσόγεια Αττικής. Οι 4 δήμαρχοι της περιοχής με κοινή του δήλωση απειλούν να «μπλοκάρουν» το νομοσχέδιο.

Οι Δήμοι Σπάτων- Αρτέμιδων, Κρωπίας, Μαρκόπουλου και Παιανίας - Γλυκών Νερών δηλώνουν ότι θα πολεμήσουν το εν λόγω νομοσχέδιο που όπως καταγγέλλουν καταργεί την πρόβλεψη των οικονομικών ωφελημάτων που είχαν θεσπισθεί με τον νόμο 2338/1995 υπέρ των Δήμων των Μεσογείων ως αντιστάθμισμα για την περιβαλλοντική υποβάθμιση και τη ριζική μεταβολή των κοινωνικών συνθηκών που προέκυψαν στην περιοχή τους από τη λειτουργία του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Σπάτα «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» Θεατρική παράσταση «Η χαρτοπαίχτρα»


Νοσταλγία; Το ελληνικό συλλογικό ασυνείδητο φαίνεται ότι δεν ξεμπερδεύει εύκολα με την παλαιά, αθάνατη, όπως επιμένουν όλοι να τη λένε, ελληνική κωμωδία. Εξ ου και η ακούραστη επιστροφή μας σε αυτή. Όχι μόνο μέσω της μικρής οθόνης. Αλλά και μέσω της σύγχρονης αναβίωσής της στη θεατρική σκηνή και στη μεγάλη οθόνη.
H «XΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ», ένα από τα περισσότερο παιγμένα έργα του Δημήτρη Ψαθά, με μεγάλη καριέρα στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Στη μακριά ιστορία της, τη «Xαρτοπαίχτρα» έχουν ερμηνεύσει οι πιο γνωστές πρωταγωνίστριες του θεάτρου μας, Μαίρη Αρώνη, Κατερίνα, Αννα Παναγιωτοπούλου, με διασημότερη τη Ρένα Βλαχοπούλου, που έκανε το έργο μεγάλη επιτυχία και στην οθόνη με εισπράξεις-ρεκόρ. Με το έργο αυτό του Ψαθά, άνοιξε, επιτέλους, τις πύλες του το Εθνικό Θέατρο στους Έλληνες συγγραφείς, δύο χρόνια μετά το θάνατο του συγγραφέα.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σπάτα, Άρτεμις – Προβλήματα στο Παράρτημα του Παιδικού Σταθμού

 Από Ανατολική Ακτή.
Μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα οι ελληνικές οικογένειες, έρχεται μια μικρή αχτίδα φωτός από το πρόγραμμα δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που αφορά την επιδότηση τροφείων σε δημοτικούς και ιδιωτικούς Παιδικών Σταθμών όλης της χώρας.

Το πρόγραμμα, που έχει ισχύ δύο ετών, συγχρηματοδοτείται από το “Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) και ο φορέας που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και 

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Περιβαλλοντικό έγκλημα στην Αρτέμιδα

Ρεπορτάζ: Θάνος Κολοβός
Σε παράνομο ΧΥΤΑ έχει μετατραπεί ένας από τους τελευταίους πνεύμονες οξυγόνου της Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα το άλσος Αρτέμιδος. Από την πλευρά τους οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος, αλλά και για τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την δημόσια υγεία από την παράνομη καύση σκουπιδιών που πραγματοποιείται με απροκάλυπτο τρόπο λίγα μέτρα μακριά απ' τα σπίτια τους.

Το αποτέλεσμα είναι το πευκοδάσος, το οποίο εκτείνεται σε έκταση 600 στρεμμάτων να έχει υποστεί σοβαρές περιβαλλοντικές καταστροφές, ενώ οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη διάθεση της zougla.gr καταδεικνύουν το μέγεθος του σκανδάλου. Απαθανατίζουν εικόνες με μπάζα, σκουπίδια, κομμένα δέντρα αλλά και εστίες πυρκαγιών, όπου πραγματοποιείται η παράνομη καύση των σκουπιδιών.

ΦΣΑ: Ανακοίνωση για το ζήτημα της "απελευθέρωσης" του ωραρίου

Σειρά πρόσφατων δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό και τον γραπτό τύπο για τη λεγόμενη «απελευθέρωση» του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων, έχουν επιτείνει τη σύγχυση γύρω από το ισχύον νομικό πλαίσιο, η οποία προέκυψε μετά την ψήφιση του νόμου 3918/2011 και την –απρόσφορη, όπως αποδείχθηκε- απόπειρα επιβολής με αυτόν πλήρως «απελευθερωμένου» ωραρίου.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής συμβάλλοντας, ως εκ του θεσμικού του ρόλου, στην αποκατάσταση της ασφάλειας και της βεβαιότητας του δικαίου στον ευαίσθητο χώρο της λιανικής διάθεσης φαρμάκων και φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, επισημαίνει τα εξής:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΖ ΑΥΛΑΚΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                             
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                          
Μαρκόπουλο 16/2/2012


Απάντηση στην σκανδαλολογία της «Δύναμης Ελπίδας»,
σχετικά με το ζήτημα της «Πλαζ Αυλακίου», η οποία («Δύναμη Ελπίδας»), ως συνήθως αντιδρά καθυστερημένα, με λάθος δεδομένα και χωρίς να γνωρίζει την έγκαιρη και σωστή αντίδραση της Δημοτικής Αρχής.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ.Υ.Τ.Α. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ.Υ.Τ.Α. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ. Μαραθώνος: «STOP» στο ΧΥΤΑ Γραμματικού-Καταγγελία στην Κομισιόν

Eντολή να υποβάλει εκ μέρους του Δήμου Μαραθώνος αίτηση προς την κεντρική Διοίκηση για ανάκληση των αδειών που έχουν χορηγηθεί για την κατασκευή και τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Γραμματικού, καθώς και να ασκήσει αίτηση ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας -κατά της τυχόν απόρριψης του αιτήματος- ανέθεσε ο δήμαρχος Ιορδάνης Λουίζος στο δικηγόρο Αθηνών δρ Απόστολο Παπακωνσταντίνου και την ειδικευμένη στα ζητήματα αυτά Δικηγορική Εταιρεία του (Απ. Παπακωνσταντίνου - Γ. Κατρούγκαλος - Ν. Χλέπας και Συνεργάτες). Στον ίδιο δικηγόρο έδωσε να  υποβάλει καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ζητώντας την παραπομπή του ζητήματος στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ Σπάτων Αρτέμιδος- «Ο Κλεφτοπόλεμος συνεχίζεται»

Γράφει η Κατερίνα Παπαϊωάννου

Όλες οι προτάσεις και οι αποφάσεις έχουν όριο , αλλά το ποτήρι δείχνει να έχει «ξεχειλίσει» στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος όσον αφορά το πολυσυζητημένο θέμα της ανάθεσης σε Δικηγορικό γραφείο, για την υπεράσπιση μας στα αντισταθμιστικά του Ελληνικού.

Το ερώτημα βέβαια  που συνεχίζει να  παραμένει αναπάντητο  εδώ και έντεκα ολόκληρους ατελείωτους μήνες,  είναι πότε τελικά θα ακολουθηθεί η σωστή διαφανής διαδικασία και πότε η Δημοτική αρχή θα είναι διατεθειμένη να αναλάβει τις ευθύνες της αφήνοντας στην άκρη το παιχνίδι του «κλεφτοπόλεμου» στο οποίο έχω αναφερθεί και στο παρελθόν με άρθρα μου επί του συγκεκριμένου θέματος…

Η «κόντρα» λοιπόν συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον μεταξύ τον κυρίων Χρήστου Μάρκου Αντιδημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος και εισηγητή του ανωτέρου θέματος και του κυρίου Δημήτρη Μάρκου αρχηγού της  παράταξης «Νεα Εποχή-Δύναμη Αλλαγής»  που είναι αντιπολίτευση στον Δήμο μας.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 20/2/2012

        
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ       
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ        ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 02/2012
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ       
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ        ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 4472/16-02-2012
-----       
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Γεωργ.Βλάχος: «Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την πολιτική του πορεία, επειδή θέλει πάντα να κοιτάει τον λαό στα μάτια........»

 Από Κατερίνα Παπαϊωάννου
Είμαστε περήφανοι που ένας τέτοιος βουλευτής με ήθος και συνέπεια είναι ταγμένος ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου και στην φάση της δανειακής σύμβασης όπως αυτή ψηφίστηκε τα ξημερώματα στην Βουλή.

Από σήμερα μια άλλη μέρα ξημερώνει για τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιο Βλάχο, που από το 2000 κρατάει σταθερά την πρωτιά για το Υπόλοιπο Αττικής. Όμως ο μάχιμος και αδιάλλακτος βουλευτής όπως φαίνετε δεν πτοήθηκε από τις απειλές του κ.Σαμαρά περί διαγραφών….

Ο κ. Βλάχος στην δήλωση που έκανε επισημαίνει: «δεν ψηφίζω κάτι που δεν πιστεύω. Καλύτερα να πάω σπίτι μου με το κεφάλι ψηλά». 


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2012


ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
2η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΩΝ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2012 ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑ



OI ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, ΣΠΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.00 ΜΜ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ – ΣΠΑΤΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2012 και ώρα 5.00μμ


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής ξεκινά την λειτουργία του γραφείου του στην Αρτέμιδα την ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2012. Το γραφείο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα 5-7μμ, στην διεύθυνση Λεωφόρος Βραυρώνος 186, Ισόγειο, 6η Στάση, Αρτέμιδα. Υπεύθυνος του γραφείου ο κ. Τριανταφύλλου Γιώργος.

Προτάσεις ουσίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας απέναντι στην πολιτική ανευθυνότητα

Από τον Σπύρο Κωνσταντά
Πολιτικό Στέλεχος Δημοκρατικής Συμμαχίας
Πρ. Δήμαρχο Παλλήνης

Τη στιγμή που η χώρα μας αντιμετωπίζει καθημερινά τον χλευασμό αλλά και απειλές από τους εταίρους της για αποπομπή από την Ευρωζώνη, οι πολιτικοί αρχηγοί -που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας- συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν σε ένα ατέλειωτο θέατρο πολιτικού παραλόγου, προσδοκώντας μικροκομματικά οφέλη.
Η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη σε σχέση με το ΜΜΗΜΟΝΙΟ 2, έρχεται να εκφράσει και πάλι ουσιαστικό πολιτικό λόγο προτείνοντας χειροπιαστά πράγματα και αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυτό που παρακολουθούμε είναι ένα άθλιο θέατρο σκιών των πολιτικών αρχηγών. Με το μυαλό τους στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Π Ο Ε ΟΤΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2012

    Αριθμ. Πρωτ.: 168
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο υπερασπιστής των εργολαβικών συμφερόντων κ. Πάρις Κουκουλόπουλος «ξαναχτύπησε». Ο Υφυπουργός Εσωτερικών με φρασεολογία και επιχειρήματα που αρμόζουν σε εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο των εταιρειών του κ. Μπόμπολα, βγήκε για ακόμη μία φορά στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και τάχθηκε ανοιχτά και χωρίς κανένα πρόσχημα υπέρ της εκχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ - ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ"

Το Τέταρτο Κουδούνι και φέτος σας καλεί
στο αποκριάτικό του πάρτυ - θα γίνει στα ΚΑΠΗ!
Στις 11 Φλεβάρη γύρω στις 9, να είστε όλοι εκεί
έτοιμοι για όλα, χορό και μουσική
Φέτος το θέμα μας είναι οι Stars του Cinema,
προετοιμάστε κάτι κ κάντε σαματά....

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, Σύλλογος Φίλων Μουσικής - Φιλανθρωπικός

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικ. Συμβούλιο του Συλλόγου “ΧΟΡΩΔΙΑ ΒΡΑΒΡΩΝΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ” σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής πίτας του, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 11.00π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ” , Λ. Βραβρώνος 257 8η Στάση (κάτω από το Β΄ΚΑΠΗ Αρτέμιδος).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΠΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 στις 6μμ.
κόβουμε τη ΠΙΤΑ του Συλλόγου για το Νέο Έτος,
στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου «Χρ. Μπέκας»
Θα γίνει ενημέρωση για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012, από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μπάτα Σοφία.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Κυρίους /κυρίες Επιχειρηματίες
Εμπόρους Σπάτων και ιδιοκτητες καταστημάτων.

Αγαπητοί συνάδελφοι!
Κατόπιν της πρώτης επιτυχούς συνάντησης της ΔΕΥΤΈΡΑΣ 6/2/2012 σας προσκαλούμε πάλι στο καφέ μπάρ του κου Τσιμπούρη στην πλατεία "Ξενοφόντως" στα Σπάτα για να εκλέξουμε πενταμελή επιτροπή για να έχει πρόσωπο ο αγώνας μας για την επιβίωση των καταστημάτων στα Σπάτα.
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και η ψήφος σας άκρως σημαντική. Η συνάντηση θα γίνει Δευτέρα 13/2/2012 και ώρα 15.00μμ.


Ευχαριστούμε

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Καταφύγιο αστέγων το Ελ. Βενιζέλος

Συγκλονιστικές εικόνες αντικρίζουν οι υπάλληλοι ασφαλείας του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος εδώ και λίγο διάστημα, καθώς το φαινόμενο των αστέγων έφτασε μέχρι και τις αίθουσες αναμονής.
Δεκάδες άστεγοι έχουν βρει καταφύγιο ανάμεσα στους επιβάτες προκειμένου να μην τραβούν τα βλέμματα και παράλληλα να έχουν μία στέγη πάνω από το κεφάλι τους. Το φαινόμενο αυτό άλλωστε συναντάται σε πολλά αεροδρόμια του εξωτερικού ωστόσο στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης αναμένεται να ενταθεί.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2/2012 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΛΕΩΦ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ 4Η ΣΤΑΣΗ (ΕΝΑΝΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗ) ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ.  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΤΗΝ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΑΣ.




ΓΙΑ ΤΗΝ “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”
ΚΑΣΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ