Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 20/2/2012

        
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ       
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ        ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 02/2012
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ       
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ        ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 4472/16-02-2012
-----       
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


1.    Λήψη απόφασης για ανάθεση στην δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑ-ΝΤΙΝΟΥ – ΕΛ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ – Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» της υπόθεσης διεκδίκησης των δικαιωμάτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος από την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού όπως αυτά (τα δικαιώματα) προκύπτουν από το καταργηθέν άρθρο 9 παρ. 4 εδ.β΄ του Ν. 2338/95.
2.    Λήψη απόφασης για διόρθωση του πίνακα ενστάσεων της 4ης Π.Ε. πρ. Δήμου Αρτέμιδος. (Απόφαση 1/2012 ΕΠΟΙΖΩ).
3.    Λήψη απόφασης για την έγκριση Ετήσιας Έκθεσης πεπραγμένων έτους 2011 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος. (Απόφαση 3/2012 ΕΠΟΙΖΩ).
4.    Λήψη απόφασης για επέκταση σχεδίου πόλεως σε ανοικτά Ο.Τ. παραρεμάτιων  περιοχών στα όρια της 12ης Π.Ε. (Β΄κατοικίας) Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος. (Απόφαση 10/2012 ΕΠΟΙΖΩ).
5.    Λήψη απόφασης για ορισμό πεζόδρομου πλάτους 4,00 μ. στην πλατεία Ξενοφώντος Δημοτικής Ενότητας Σπάτων. (Απόφαση 11/2012 ΕΠΟΙΖΩ).
6.    Λήψη απόφασης τροποποίησης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου υπ’αριθ.320/2011 περί κατανομής ποσού 33.399,65 € που προέρχεται από τους ΚΑΠ για το Δήμο μας προς υλοποίηση του Προγράμματος που αφορά την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων έτους 2011.
7.    Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στην πρόσκληση με κωδικό 2.1 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2007-2010».
8.    Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για την δραστηριότητα εγκατάστασης σταθμών βάσεων κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Cosmote στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
9.    Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου για τη συγκρότηση Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2012.
10.    Λήψη απόφασης για την Καθιέρωση εξαίρεσης εφαρμογής της πενθήμερης εργασίας και λειτουργίας σε 24ωρη βάση καθώς και καθιέρωση πενθήμερης εργασίας από Τρίτη μέχρι και το Σάββατο της Δ/νσης Καθαριότητος και Ανακύκλωσης του Δήμου μας για το έτος 2012.
11.    Λήψη απόφασης για την Καθιέρωση εξαίρεσης εφαρμογής της πενθήμερης εργασίας και λειτουργίας σε 24ωρη βάση της Υπηρεσίας Ύδρευσης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας για το έτος 2012.
12.    Λήψη απόφασης για την Καθιέρωση εξαίρεσης εφαρμογής της πενθήμερης εργασίας και λειτουργίας σε 24ωρη βάση της Δ/νσης Περιβάλλοντος Πράσινου και Πολ. Προστασίας του Δήμου μας για το έτος 2012.
13.    Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού για το έτος 2011.
14.    Λήψη απόφασης για τον ορισμό διαχειριστών κίνησης τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου.
15.    Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικών ποσών από τους χρηματικούς καταλόγους εισφορών γης σε χρήμα και μετατροπής λόγω οίκοθεν πληρωμής από τους ενδιαφερομένους.
16.    Διαγραφή οφειλών από χρηματικούς καταλόγους ΤΑΠ, Δημ. Φόρων και δημοτικών τελών λόγω προηγούμενης εξόφλησής τους.
17.    Λήψη απόφασης περί μερικής διαγραφής χρηματικού ποσού από τον χρηματικό κατάλογο ΤΑΠ λόγω εσφαλμένης χρέωσης.
18.    Λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών.
19.    Λήψη απόφασης περί επιστροφής ποσού 63,47 € από Δημοτικά Τέλη και Δημοτικό Φόρο τελευταίας τριετίας λόγω χρέωσης περισσότερων τετραγωνικών μέτρων στον Λογαριασμό της ΔΕΗ του κου ΤΖΟΥΒΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ κατόπιν αιτήσεως του γιου του κου ΤΖΟΥΒΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
20.    Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών στο όνομα της κας Τραϊκοπούλου Φιλιώ του Δημητρίου από χρηματικούς καταλόγους ανείσπρακτων δημοτικών τελών, δημοτικών φόρων και ΤΑΠ.
21.    Λήψη απόφασης περί μείωσης του τέλους χρήσης καντίνας του Τσιγάρα Ευθυμίου του Ιωάννη για το έτος 2011.
22.    Λήψη απόφασης περί χορηγήσεως άδειας ασκήσεως υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (καντίνα) στην κα Διαμανταρά Χριστίνα.
23.    Λήψη απόφασης περί χορηγήσεως άδειας ασκήσεως υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (καντίνα) στην κα Loga Andreea – Maria.
24.    Λήψη απόφασης περί χορηγήσεως άδειας ασκήσεως υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (καντίνα) στην κα Μπουρνού Μαρία.
25.    Λήψη απόφασης περί χορηγήσεως άδειας ασκήσεως υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (καντίνα) στον κ. Τσιμπουκάκη Βασίλειο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ