Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ:ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΕΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΜΥΛΟΙ ΔΑΒΡΗ Α.Ε.)
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Με εγγραφή από 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2012


Αγαπητοί συνδημότες,

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις διάθεσης προϊόντων σε χαμηλές τιμές, προχωράμε στη διάθεση αλεύρου από τον Αυλώνα Αττικής , στην τιμή των 0,50€  ανά κιλό. Οι συσκευασίες θα είναι χάρτινες των 10 κιλών (5€ η συσκευασία) και σε δυο τύπους :
-          Αλεύρι χωριάτικο για την παραγωγή ψωμιού.
-          Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για την παραγωγή φύλλων, κέικ, κουλουριών κ.λ.π.


Καλούμε τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας που επιθυμούν να προμηθευτούν αλεύρι να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο www.spata-artemis.gr.
Στη συνέχεια τα συμπληρωμένα έντυπα μπορούν:
1)      Να εκτυπωθούν και να κατατεθούν στα Δημοτικά καταστήματα Σπάτων (Βασ. Παύλου 108 & Φλέμιγκ, ισόγειο : κ. Μπούρδης Δημήτριος, τηλ. 210-6632200) και Αρτέμιδος (Λεωφ. Καραμανλή στάση Ασύρματος , 2ος όροφος : κα Αννίτα Πετρογιαννάκη, τηλ. 22940-40903)
2)      Να αποθηκεύσουν το ηλεκτρονικό αρχείο του εντύπου παραγγελίας και να το στείλουν ηλεκτρονικά στο info@spata-artemis.gr
Η συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας θα γίνει μέχρι και την Πέμπτη 5 Απριλίου και η διάθεση του αλεύρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7  Απριλίου από τις 8:00 το πρωί μόνο στην Αρτέμιδα (πλησίον του γηπέδου Αρτέμιδος), σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας, με αλφαβητική σειρά.
                                                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                            ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ