Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


Με εγγραφή από 14 έως 21 Μαρτίου 2012

Αγαπητοί συνδημότες
Νοιώθοντας την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνετε και βιώνουμε όλοι μας, αποφασίζουμε να συμμετάσχουμε στο καταναλωτικό κίνημα που έχουν οργανώσει και οι άλλοι Δήμοι της χώρας, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις διάθεσης προϊόντων σε χαμηλές τιμές.
Η πρώτη προσπάθεια θα αφορά στη διάθεση πατάτας απευθείας από τους παραγωγούς Νευροκοπίου στην τιμή των 0,30€ ανά κιλό.  

Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο www.spata-artemis.gr ή σε έντυπη μορφή που θα κατατίθεται στα Δημοτικά καταστήματα Σπάτων (Βασ. Παύλου 108 & Φλέμιγκ, ισόγειο : κ. Μπούρδης Δημήτριος, τηλ.210-6632200) και Αρτέμιδος (Λεωφ. Καραμανλή στάση Ασύρματος , 2ος όροφος : κα Αννίτα Πετρογιαννάκη, τηλ. 22940-40903).
Μετά την συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας, μέχρι την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα Δελτία παραγγελίας, με αλφαβητική σειρά.  Οι συσκευασίες θα είναι των 20 και 30 κιλών.

                                                                                              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                         ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΥ