Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Δημήτρης Μάρκου ----Ο αν. Συνήγορος του Καταναλωτή σήμερα στην εκπομπή Παρέμβαση στον Alpha.

 Απόψε στις 11.00 το βράδυ στον alpha.
Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Οι πολιτικές εξελίξεις προμηνύονται ραγδαίες, η χώρα βιώνει πρωτόγνωρες οικονομικές συνθήκες και η κοινωνία μετασχηματίζεται ενόσω δοκιμάζονται τα όριά της.


Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή. Ερευνώντας τα γεγονότα και αποκαλύπτοντας το παρασκήνιό τους, η εκπομπή φιλοδοξεί να διαδραματίσει παρεμβατικό ρόλο στη ροή των εξελίξεων.

Κάθε εκπομπή θα φωτίζει τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές πτυχές της καθημερινότητάς μας, μέσα από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις αλλά και την οπτική γωνία των πολιτών.

Παρουσιάζει η Γιάννα Παπαδάκου ενώ στην αρχισυνταξία είναι η Έμυ Κροκίδη.

Η μείωση μισθών και συντάξεων, η ανεργία και γενικώς η ύφεση της ελληνικής οικονομίας έχει εξαντλήσει τις αντοχές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, με συνέπεια τη μη εξυπηρέτηση των στεγαστικών, επιχειρηματικών και καταναλωτικών δανείων. Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το σύνολο των δανείων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αποπληρωμής ξεπερνά τα €40 δις.

Αυτή την Πέμπτη, η Παρέμβαση με τη Γιάννα Παπαδάκου, αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος, αποκαλύπτει τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες και δίνει σαφείς οδηγίες στους δανειολήπτες για το πώς θα ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των προσωρινών ρυθμίσεων.