Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΣΠΆΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ κάλεσε τον Δήμο να σου φτιάξει τον κήπο σου...

Από Ανατολική Ακτή
Μέχρι σήμερα θέλαμε να πιστεύουμε ότι τα μηχανήματα του Δήμου και τα καύσιμα που τα κινούν
χρησιμοποιούνται μόνο για δημοτικές εργασίες, για το καλό όλων των δημοτών.
Είχαμε ακούσει ότι δεν είναι απόλυτο αυτό αλλά δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μας.
Σήμερα, όμως, το σκαπτικό μηχάνημα και το φορτηγό του δήμου διαμόρφωναν ένα κομμάτι του κοινόχρηστου χώρου για χρήση από κάποιον πολίτη, ο οποίος συνορεύει με αυτό, για προσωπική του χρήση (καταπάτηση).


 Όταν ρωτήσαμε τι κάνουν μας επιτέθηκε ο πολίτης με βια και απειλές και οι Δημοτικοί υπάλληλοι δεν επενέβησαν, αντίθετα, πήραν το μέρος του, αρνήθηκαν να μας φανερώσουν το όνομα του και προσπάθησαν να μας βουλώσουν το στόμα, λέγοντας μας ότι αυτό το κάνουν όλοι.
Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο και μας είπε ότι τους είχε στείλει να καθαρίσουν όλο τον κοινόχρηστο χώρο, ώστε τώρα που φτιάχνει ο καιρός να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια.
Παρόλα αυτά, όταν περάσαμε το μεσημέρι, το κομμάτι που έφτιαχνε ο πολίτης ήταν έτοιμο προς χρήση άλλα όλη η υπόλοιπη περιοχή, η οποία είναι τεράστια, είχε παραμείνει ακριβώς όπως ήταν όλο αυτόν τον καιρό.

Σε αυτό το άρθρο αναφέρουμε ονόματα. Αλλά αν αυτή η τακτική από μέρους της Δημοτικής Αρχής και από μέρους των υπαλλήλων του Δήμου δεν αλλάξει θα το κάνουμε...
Αν αυτό δεν είναι κατασπατάληση, τι είναι;
Αν αυτό δεν είναι αυθαιρεσία, τι είναι;
Αν αυτό δεν είναι μεροληψία, τι είναι;
Αν αυτό δεν είναι ασυδοσία, τι είναι;
Αν αυτό δεν είναι ολιγωρία, τι είναι;
Αν αυτό δεν είναι θράσος, τι είναι;

Πείτε μου σας παρακαλώ...