Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το McArthurGlen αναδείχθηκε σε «International Outlet Centre 2012»

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen αναδείχθηκε σε «International Οutlet Centre 2012», σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου για τα RLI (Retail&Leisure International) Αwards 2012.

Τα RLI Awards επιβραβεύουν την επιτυχία και τη δημιουργικότητα των πιο εντυπωσιακών ενεργειών στη βιομηχανία των retailersκαι leisure operators.Η επιτροπή που έκρινε τις υποψηφιότητες απαρτιζόταν από διακεκριμένους επιχειρηματικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο.


Το εκπτωτικό χωριό επιβραβεύτηκε για την επιτυχημένη του πορεία στην Ελλάδα καθώς αναδείχθηκε, ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς μόδας, ενώ συνιστά το πρώτο Designer Outlet που άνοιξε τις πόρτες του στην Ελλάδα. Η μοναδική και ευχάριστη ατμόσφαιρα που προσφέρει στους επισκέπτες του, στα 20.000 τ.μ που στεγάζεται το εκπτωτικό χωριό, σε συνδυασμό με τον απαράμιλλο νεοκλασικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό & την παρουσία κορυφαίων ονομάτων από τη διεθνή μόδα όλο το χρόνο 35-70% πιο φθηνά, προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις για το λιανεμπόριο αλλά και τους Έλληνες καταναλωτές.

Συγκεκριμένα το βραβείο που απονεμήθηκε στο εκπτωτικό χωριό το ανταμείβει για την ευρηματικότητα και την υπεροχή στο design, όπως και την μοναδική εμπειρία shoppingπου προσφέρει σε σχέση τιμής και brands.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΜcArthurGlen στην Ελλάδα, κ. Ιωάννης Κασιμάτης δήλωσε σχετικά με τη διεθνή διάκριση του εκπτωτικού χωριού: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το βραβείο. Είναι πολύ σημαντικό σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας του κέντρου να λαμβάνουμε μια τόσο σημαντική διάκριση, που μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη και ώθηση για να συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε καινοτόμα και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους καταναλωτές μας».