Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Δαπάνες του Δήμου με επιβαρυμένη ταρίφα 35%-40%



Σίγουρα ο τόπος μας έχει πολλά θέματα να λύσει από τα ποιο απλά μέχρι και τα ποιο σύνθετα , αλλά τι γίνετε όταν και για τα ποιο απλά το κόστος είναι επιβαρυμένο κατά 35-40%. Σαφώς είναι μικρά τα ποσά για να συζητάμε αλλά όπως έλεγαν και οι παλαιοί «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι».

Παρόμοια λοιπόν εξελίσσονται όλες οι προμήθειες του Δήμου μας είτε αυτές είναι για απευθείας αναθέσεις, είτε αυτές είναι και με απόφαση ΔΣ και κατά πλειοψηφία της Δημοτικής αρχής. Όταν λοιπόν για την κατοχύρωση του domain name  της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου μας απαιτούνται 35ευρώ και όχι 20 ευρώ όπως είναι η αγορά, όταν για την φιλοξενία της σελίδας ετήσιας συνδρομής  απαιτούνται βάση απόφαση 297 ευρώ όταν ο μέσος όρος είναι από 80-120 ευρώ για δυναμικές σελίδες όπως αυτή του Δήμου….τι να αναλογιστούμε για τα αυτονόητα!!!
Και ίσως κάποιοι να σκεφτούν ότι είναι μικρά τα ποσά και ότι υπάρχουν σοβαρότερα θέματα, κι όμως όταν έτσι γίνετε με τις μικρές δαπάνες, μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα γίνει με τις «παχιές» δαπάνες του Δήμου μας….
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνετε…