Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την αναζήτηση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της την περασμένη Κυριακή.

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την αναζήτηση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της την περασμένη Κυριακή.
Στις 10 περίπου το βράδυ της Πέμπτης, μετά από τη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκε σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών που ανήκουν διοικητικά στο Δήμο Παγγαίου Καβάλας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού, η 13χρονη Χριστίνα βρέθηκε από διασώστες και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του "Χαμόγελου" στο νοσοκομείο της Καβάλας, προκειμένου να γίνουν εξετάσεις και να βεβαιωθεί πως η μικρή είναι καλά στην υγεία της.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο Αλβανός πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται καθώς το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων -όπου η οικογενειακή κατοικία της κοπέλας- έχει σχηματίσει σε βάρος του δικογραφία για (εκούσια) αρπαγή που όμως επειδή αφορά ανήλικη έχει κακουργηματικό χαρακτήρα.

Η κίνηση της Αστυνομίας να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού έδωσε τελικά σημαντική ώθηση στην έρευνα.

Πρόκειται για τον Ajazi (επων.) Marjon (ον.) του Fatmir και της Razie, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικο Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας Αβραάμ Κοσκερίδη, από την έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος, το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την 13χρονη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και την έπεισε να συναντηθούν στην περιοχή όπου ζεί.