Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίδειξη μόδας Άνοιξη καλοκαίρι 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίδειξη μόδας Άνοιξη καλοκαίρι 2012

Η «Ένωση Εμπόρων, βιοτεχνών και επαγγελματιών Σπάτων» και οι χορηγοί της συγκεκριμένης εκδήλωσης. την Τετάρτη 16 Μαίου 2012 πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία μια από τις κορυφαίες επιδείξεις μόδας για τη σεζόν Άνοιξη καλοκαίρι 2012, στο Γι Αλλού club στην Χριστούπολη Σπάτων.

Η κα Εύη Λουκά , παρουσίασε τις συλλογές από τα καταστήματα: «Christi» Μεϊντάνη Χριστίνα Β.Παύλου 144 Σπάτα, «Έλενα» Β.Παύλου 93 Σπάτα ,«Golden Nails» Β.Παύλου 109 Σπάτα, Κιμπετζής Χρήστος, Β.Παύλου 152 Σπάτα, «ΚΕΜ» Β.Παύλου 150 Σπάτα,«LR» Λιάρος Αθανάσιος Β.Παύλου 175 Σπάτα, Μανέτας Μπάμπης Κ.Σταύρου 4 Σπάτα, «Ράβε Ξήλωνε» Αγγελή Κατερίνα Β.Παύλου 111 Σπάτα, «Passion for fashion» Β.Παύλου 94 Σπάτα,«Prive shopping» Ηροδότου 8 Σπάτα,«Χειροποίηση» Κατσαίτου Ελένη Β.Παύλου 161 Σπάτα.

 

Το μαγικό ταξίδι στην πασαρέλα ξεκίνησε με τα λιλιπούτεια μοντέλα Εμμανουέλλα και Δημήτρης, που με εκπληκτική άνεση παρέλασαν και παρουσίασαν τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν Kids από το κατάστημα «Christi» Μεϊντάνη Χριστίνα Β.Παύλου 144 Σπάτα και παιδικές δημιουργίες κατασκευών από το κατάστημα ,«Χειροποίηση» Κατσαίτου Ελένη Β.Παύλου 161 Σπάτα.
Τα εκπληκτικά κορίτσια μας, Σαμάνθα, Άννα και Κατερίνα , και το ανδρικό μας μοντέλο…συνέχισαν με παρουσίαση σε εσώρουχα και μαγιό από το κατάστημα «Christi» Μεϊντάνη Χριστίνα Β.Παύλου 144 Σπάτα. Τα γυαλιά ηλίου σε μοντέρνα σχέδια ήταν προσφορά του καταστήματος Κιμπετζής Χρήστος, Β.Παύλου 152 Σπάτα.
Την σκυτάλη παρέλαβαν δυναμικά σπορ και casual ρούχα από τα καταστήματα «Passion for fashion» Β.Παύλου 94 Σπάτα,«Prive shopping» Ηροδότου 8 Σπάτα που μάγεψαν το κοινό, ενώ τα αξεσουάρ ήταν από τα καταστήματα Golden Nails» Β.Παύλου 109 Σπάτα, «ΚΕΜ» Β.Παύλου 150 Σπάτα και «Χειροποίηση» Κατσαίτου Ελένη Β.Παύλου 161 Σπάτα.
Την παράσταση έκλεψαν οι μοναδικές prêt-a-porter δημιουργίες, τα κομψά ταγιέρ και οι εντυπωσιακές βραδινές τουαλέτες από «Passion for fashion» Β.Παύλου 94 Σπάτα,«Prive shopping» Ηροδότου 8 Σπάτα.
Η εκδήλωση έκλεισε με την απολαυστική συλλογή από Νυφικά του καταστήματος «Έλενα» Β.Παύλου 93 Σπάτα, σε συνδυασμό με τα κομψά γαμπριάτικα κουστούμια του καταστήματος «Ράβε Ξήλωνε» Αγγελή Κατερίνα Β.Παύλου 111 Σπάτα.
Επίσης είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το styling και τις σύγχρονες τάσεις σε κομμωτική και μακιγιάζ για Άνοιξη καλοκαίρι 2012 από τα καταστήματα: «Golden Nails» Β.Παύλου 109 Σπάτα, «Μιλένα» Κομμωτήριο, Ιπποκράτους 28 Σπάτα «Mod’s Hair» Κομμωτήριο, Β.Παύλου 175 Σπάτα, «LR» Λιάρος Αθανάσιος Β.Παύλου 175 Σπάτα.
Ιδιαίτερες παρουσιάσεις από μπομπονιέρες είχαμε από το κατάστημα Μανέτας Μπάμπης Κ.Σταύρου 4 Σπάτα, από βαπτιστικά από το κατάστημα , «Έλενα» Β.Παύλου 93 Σπάτα, και συλλογή από καλλυντικά από την «LR» Λιάρος Αθανάσιος Β.Παύλου 175 Σπάτα.
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Δήμαρχος, Χρήστος Μάρκου, οι κ.Αντιδήμαρχοι Μαργέτης θανάσης, Πουλάκης Πέτρος ,ο κ.Δημήτρης Μάρκου επικεφαλής της παράταξης Νέα εποχή. Οι πρόεδροι του τοπικού συμβουλίου κ.Γιαννάτος Σωτήρης και κ.Ρήγας Γρηγόρης, καθώς επίσης τους Δημοτικούς συμβούλους κ.Στάμου Δημήτρη ,κ.Γεωργάκης Αντώνης , κυρία Ζήση Μαρία. Οι τοπικοί σύμβουλοι κυρία Τούντα Μαρία, κυρία Φράγκου Ελένη, κ.Μαργέτης Βασίλης, κ.Στάμου Βασίλης ,τον βουλευτή κ.Οικονόμου Γιώργο και την πρόεδρο του ΚΑΠΗ Σπάτων κα Αρετή Γεωργακοπούλου.
Επίσης την εκδήλωση παρακολούθησαν οι εφημερίδες «Ανατολική ακτή ηλεκτρονική έκδοση», Εφημερίδα «Άποψη», και Εφημερίδα «Αλήθεια».
Ο κ.Στάμου Γιώργος και ο DJ Mπέκα είχαν τα ηχητικά τον φωτισμό και την εκπληκτική μουσική, ενώ τον στολισμό με άνθη είχε αποκλειστικά το κατάστημα - «Florist» Μπάτρης Κωνσταντίνος, Βασιλέως Παύλου 154 Σπάτα.
Τον σχεδιασμό της αφίσας και της πρόσκλησης δημιούργησε ο κ.Παπαϊωάννου Τάσος, «Οne man show studio» Αιγαίου 34 Σπάτα ,τις εκτυπώσεις των προσκλήσεων έκανε ο κ.Λερίδης Χρήστος «Εντυπώσεις» Δημάρχου Χ Μπέκα Σπάτα, ενώ τις αφίσες εκτύπωσε ο κ. Ιωάννης Φόρτζας «ΝΟΗΣΗ» Δημάρχου Χ Μπέκα Σπάτα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους χορηγούς μας και όλους εκείνους που έδωσαν και την ψυχή τους γι αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα!!!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με την παρουσία του μας τίμησε μας συγκίνησε, μας στήριξε και μας έδωσε δύναμη για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε ανάσα στην πόλη μας τα Σπάτα και στον εμπορικό της κόσμο!!!!
Ο πρόεδρος ΔΣ
Αργυρός Φίλιππος
Η Η Γενική γραμματέας
Κατερίνα Παπαϊωάννου