Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

100 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012, η ΕΛΙΞ – Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, ξεκινά τη συγκέντρωση αιτήσεων για την υπ’αριθμ. ΚΟΧ 86.907/1/2012 Ανακοίνωσης για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό (100) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Οι προσλήψεις των ωφελουμένων θα γίνουν μέσω του ΑΣΕΠ.

Αττική: έρχονται δύο νέα θεματικά πάρκα στα Σπάτα

Δύο νέα ψυχαγωγικά θεματικά πάρκα με την επωνυμία «Δεινοσαυρόπολις» και «Ωκεανόπολις» σκοπεύει να δημιουργήσει στα Σπάτα, εμπλουτίζοντας το τουριστικό προϊόν της Αττικής, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Aττικού Ζωολογικού Πάρκου.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημόσιες τουριστικές υπηρεσίες ενέκριναν, πρόσφατα, τη σκοπιμότητα για τη δημιουργία των δύο θεματικών πάρκων, ανοίγοντας τον δρόμο για τη λειτουργία τους.
Ο ιδρυτής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου κ. Ζαν Ζακ Λεσουέρ αναφέρει στην «Κ» ότι τα νέα πάρκα θα λειτουργήσουν σε όμορες εκτάσεις του υφιστάμενου Πάρκου και θα βρίσκονται υπό την ομπρέλα δύο εταιρειών θυγατρικών της «Αττικό Θεματικό Πάρκο Α.Ε.». Οι εκτάσεις για τη δημιουργία τους έχουν, ήδη, αποκτηθεί από το 2006.

ΣΠΑΤΑ απρόβλεπτη εξέλιξη για τους 104 επιβάτες της πτήσης της Aegean

Ήταν απρόβλεπτη εξέλιξη για τους 104 επιβάτες της πτήσης της Aegean που είχε προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης...

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

Ένας 43χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στα Σπάτα, όπου λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να διαπράξει ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Ραφήνας.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έκλεισε την πόρτα ασφαλείας του καταστήματος αποτρέποντας την είσοδό του. Στη συνέχεια, αφού ο δράστης πυροβόλησε στην πρόσοψη του καταστήματος με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές, διέφυγε επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά εντοπίσθηκε λίγο αργότερα μετά από αναζητήσεις στα Σπάτα και συνελήφθη.

ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ Ο ΑΝΤ1

Στα Σπάτα θα χτυπά σε λίγο καιρό η καρδιά του ΑΝΤ1. Τα στελέχη του σταθμού σκάφτονται να μεταφερθεί όλος ο ενημερωτικός τομέας στα Στούντιο ΚΑΠΑ για να μειωθούν όσο γίνεται περισσότερο τα λειτουργικά έξοδα.