Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΆΤΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!!

ΤΑ «ΣΚΑΤΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ….

«Καυτή πατάτα» το θέμα του αποχετευτικού για τον δήμο μας , που αλλάζει χέρια και να δούμε τελικά που θα καταλήξει και ποιόν θα κάψει. Συνεχίζει να  μην υπάρχει τελική απόφαση για το καυτό θέμα του αποχετευτικού του Δήμου μας και χωρίς αποτέλεσμα κατέληξε και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου όπως ακούσαμε από τα πουλάκια που κελαηδούν και δεν λέει να έρθει η άνοιξη….

Από όλα είχε το χθεσινό βράδυ  ΔΣ 23/1/2012  λίγο από ένταση λίγο από πάθος , λίγο από έντονες λέξεις, και πολλές ,πολλές κλίκες… Α ναι είχαμε και άτομα από την περιφέρεια,  από άλλες δημοτικές αρχές άλλων δήμων και φυσικά τέως Δημάρχους που ήρθαν  να μας τιμήσουν με την παρουσία τους…

Διαχωρισμένος ο κόσμος σε διαφορετικά πηγαδάκια να υποστηρίζει ο καθένας το δικό του συμφέρον την δική του παράταξη αλλά και τα δικά του προπάντων συμφέροντα , πάντα οικονομικής φύσεως μια και δεν φημιζόμαστε για το συναίσθημα μας…Εδώ ακόμα δεν έχουμε αισθανθεί δημότες ενός ενιαίου δήμου….
 Ας κουτσομπολεύουμε όμως λίγο  τα άτομα που εμπλάκηκαν στο χθεσινό σκάκι και να δούμε τι  αναφέρανε και τι κρύβει ο καθένας για το δικό του συμφέρον…Βέβαια δυστυχώς η ευτυχώς του καθενός το συμφέρον είναι διαφορετικό  και η δημοτική αρχή έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι…



Ο αντιδήμαρχος Μάρκου βγήκε ολίγον έξω από τα ρούχα του αν και προσπάθησε να το παίξει ήρεμος και κύριος αλλά την τελευταία στιγμή που ζήτησε την αναβολή του θέματος ο κ.Δήμαρχος ένα βαθύ κόκκινο χρωμάτισε τα μάγουλα του…Να είναι η έξαψη του θυμού να είναι θες η πίεση λόγο της προχωρημένης του ηλικίας ή μήπως είναι ο φόβος ότι δεν θα κανονιστούν οι εργολάβοι όπως πρέπει μια και λεφτά υπάρχουν από αυτήν την υπόθεση και το κονδύλι είναι μεγάλο, τόσο μεγάλοοοο όσα και τα Ευρωπαικά προγράμματα που διαχειρίζεται….

Α να και από την γωνιά ξεπηδάει ο λαϊκός αντιδήμαρχος ( με το πρώην κοτσιδάκι) κ.Γκινοσάτης!!! Καλώς τον και ας άργησε λένε στα χωριά μας….Αχ αυτό το παλικάρι που στόμα έχει και μηλιά δεν έχει!!!! Ναι καλέ ο χρυσός μου είπε τους Ραφηνιώτες «τυχοδιώκτες»  για το ΚΕΛ και τις αποφάσεις τους, και από όσα μας είπε ένα πουλάκι ( όχι ο κ.Πουλάκης) δεν ανακάλεσε κιόλας αλλά είχε το θράσος να το στηρίξει κιόλας ο «λαϊκιστής». Για όσους δεν γνωρίζουν  είναι πολιτικός μηχανικός παιδί του πολυτεχνείου σαν να λέμε ικανό να διαπραγματευθεί όλους τους εργολάβους για το ΚΕΛ…Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  στο τεχνικό γραφείο που διατηρούν στην Αρτέμιδα…

Ο πρώην δήμαρχος κ.Κασσίμης μας ενημέρωσε για την ιστορία του ΚΕΛ αναδρομικά , και παρ όλο που τα «Σπάτα» δεν τον θέλουν όπως ο διάολος το λιβάνι , εκείνος κάνει προσπάθειες να ταυτιστεί με τον τόπο από την πάνω πλευρά αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα  δεν θα τα καταφέρει να επανεκλεγεί την επόμενη φορά…όμως μπορούμε σίγουρα να του καταλογίσουμε τα καλύτερα για την χθεσινή του εισήγηση που εισακούστηκε όπως φαίνετε στον κ.Δήμαρχο….

Ο πρόεδρος του τοπικού κ.Γιαννάτος αποδείχτηκε  ότι έπεσε ηρωικά για το καλό του τόπου θυσίασε  το πραγματικό του πιστεύω ενάντια στην παράταξη του , αν και όπως μας ενημέρωσαν δέχεται απειλές ….ποιός όμως μπορεί να απειλεί έναν μορφωμένο άνθρωπο σαν τον κ.Γιαννάτο που μόνο τα χρόνια του αποτελούν σεβασμό!! Αφήστε δε που πολλοί από αμορφωσιά δεν τον καταλαβαίνουν η κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν!!!

Ο κ.Δημήτρης Μάρκου παρουσίασε τις γνωστές του θέσεις οι οποίες είναι οι ίδιες και σταθερές , αλλά που δύσκολα γίνονται αντιληπτές από τον κόσμο , μια και η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι για ανθρώπους με ανώτερη κοινωνική μόρφωση…όπως μας είπαν προσπάθησε και πάλι με επιχειρηματολογία να στηρίξει το θέμα…αλλά κ.Μάρκου  ο κόσμος δεν καταλαβαίνει και πολλά το σίγουρο είναι πάντως ότι ταρακούνησε αυτούς που έχουν οικόπεδα στο Πλατύ χωράφι, διότι δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι όλοι μέσα στα 17 στρέμματα…Άρα οι ιδιοκτήτες που ψηφίζουν υπέρ θα πρέπει να παίξουν τον παπά το γνωστό παιχνίδι…εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς….(ας αναθεωρήσουν λοιπόν)….


Αχ καλέ παραλίγο να ξεχάσω την κυρία «Ξενοφών» αχ ναι καλέ την κυρία πρόεδρο Μάρκου…( πήξαμε στους Μάρκου μπερδεύτηκα κιόλας). Αυτή είναι αλλού για αλλού…δεν ήξερε τι να ψηφίσει καλέεεεεε εδώ είμαστεεεεε όχι στα πολιτιστικά!!! Τελικά τα πολλά ποιήματα τις το πήραν το μυαλό και μάλλον θα σκεφτόταν την εκδήλωση τζαζζζζζζ και όχι «τα σκατά που ρέουν  » έξω στους δρόμους όπως μας είπε ο κ.Τσαντήλας!!!!!!


Α ναι ξέχασα να σας πω τι μου είπε ένα από τα πουλάκιααα!!! Τρελό αλλά άλαλο  το τρίο σε κουτσομπολιό μεταξύ των αντιδημάρχων κ. Σερέτη-κ.Πουλάκη- κ. Μαργέτη, κοριός θα ήθελα να ήμουν και να τρύπωνα να δώ τι έλεγαν ούφ θα σκάσω επιτέλους!!!!

Άντε να σας πω και για τον κ.Δήμαρχο!! Ζήτησε αναβολή του θέματος και ξεσήκωσε μέγα σκάνδαλο στην παράταξη του..ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΩ!!! Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ!!!!

ΘΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ…
Λέτε να αποφάσισε να τραβήξει το δικό του καπετανάτο και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σεβόμενος τα όσα ειπώθηκαν…. Η …. ΝΑ ΤΟ ΠΩ……………………… Μήπως προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να φανεί καλός στα μάτια του κόσμου;;;; Λέω εγώ τώρα Μήπως…………..