Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟ 2013

Κατά κάποιον τρόπο, το 2013 ήταν ήταν μια ταραχώδης χρονιά που σημαδεύτηκε από   ιστορικές αποφάσεις, μεγάλες ανατροπές, και  αρκετές αναταραχές στο πολιτικό προσκήνιο του Δήμου μας .
Οι παρακάτω φυσιογνωμίες μας προσέφεραν διασκέδαση, γνώση, αλλά και οργή.
Στην προσπάθεια  της ανασκόπησης του 2013  συγκέντρωσαμε ,  τα πρόσωπα που επηρέασαν τη φετινή χρονιά, μέσα από μοναδικές εικόνες και θέσεις που απολαύσαμε καθ όλη την διάρκεια του προηγούμενου έτους.



Μαρία Ζήση.


Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες  του χώρου μας η οποία έχει και άποψη αλλά και την τεκμηριώνει .Ο λόγος, για την ψήφο της  για το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων και το όχι στην τελική ψηφοφορία για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.


Σωτήρης Γιαννάτος




Ο άνθρωπος που μίλησε έξω από τα δόντια , δεν φοβήθηκε κανένα και ας ήρθε και κόντρα στο ρεύμα.



Μαργέτης Θανάσης




Πέρασε σαν τον ντόπιο Σπαταναίο Αντιδήμαρχο που πρόδωσε τον τόπο του. Υποστήριξε ανοιχτά  και άδικα σε Δημοτικό συμβούλιο ότι τα Σπάτα δεν έχουν τοπικά προϊόντα ,και δεν παράγουν τίποτα παραπάνω...


Δημήτρης Μάρκου 
 


Υπήρξε εξαρχής ξεκάθαρος: ως ένας τεχνοκράτης, ο οποίος κλήθηκε να αναλάβει έναν καθοριστικό ρόλο  καθ όλη την διάρκεια του έτους , γλυτώνοντας τον Δήμο από  αρκετά επιπλέον χρέη και μερικά χιλιάδες ευρώ...



Ελένη Φράγκου 


«Την τίγρη δεν τη βάζεις σε κλουβί....» Έτσι είναι και η Σύμβουλος του Τοπικού. Κάνει τα πάντα για το καλό του τόπου  και τα βάζει με όλους και με όλα.





Χρίστος Μάρκου 



Ο 57χρονος Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για το «χρήμα που ρέει» από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα πολλές φορές βγήκε εκτός εαυτού προσπαθώντας να μας πείσει για πολλά!!!!

 Μπέκα Γιώργος.



Συνήθως δεν μιλούσε στα Δημοτικά Συμβούλια αλλά όταν μίλησε τα είπε όλα δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!!!



Πέτρος Πουλάκης 




Μας άρεσε γιατί είναι ο ποιό καλοντυμένος του Δήμου μας .Κολλαριστά πουκάμισα εξαιρετικές γραβάτες και ένα μόνιμα παιγνιδιάρικο ύφος στις φωτογραφίες !!





Παναγιώτης Λάμπρου.




Το πολυτάλαντο αγόρι. Από ΕΟΜΑΚ μέχρι ποδηλατικούς αγώνες  κτλ. Δραστήριος μέχρι εκεί που δεν παίρνει!!!

 Χωρίς λόγια...............

Δυο κορυφαίες παρουσίες που μας πρόσφεραν  διασκέδαση στα Δημοτικά Συμβούλια με τις ατάκες τους ήταν

Χρήστος Τσαντήλας

Γκινοσάτης Γιώργος