Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΣΠΑΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ :ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!


SMART PARK Συμφωνία της REDS με την Η&Μ

Σε ακόμη μία σημαντική συμφωνία με τη σουηδική εταιρεία καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης με μόδα για όλη την οικογένεια, Η&Μ, προχώρησε η REDS για τη λειτουργία καταστήματος-άγκυρα, επιφάνειας 1.900 τ.μ., στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park, στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα. Το νέο κατάστημα θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του το Σάββατο 23 Ιουνίου, με μία ολοήμερη εκδήλωση μόδας και μουσικής. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία με την Η&Μ αποτελεί μια εμπορική συμφωνία που αναβαθμίζει τις επιλογές μόδας που προσφέρονται στο Smart Park και συμπληρώνει το μείγμα καταστημάτων μέσα στο εμπορικό πάρκο.

Τα δέντρα του δρόμου που ενώνει τα Σπάτα με την Αρτέμιδα…

 Γράφει αναγνώστης μας.
Τελευταία μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ο ζήλος που δείχνουν κάποιοι γεωπόνοι να φτιάξουν τα δέντρα του δρόμου που ενώνει τα Σπάτα με την Αρτέμιδα. Ένα έργο που συνεχίζει από το 2009 και ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, ούτε φωταγωγηθεί, εν τούτης γίνεται προσπάθεια να σπάσει κάθε ρεκόρ δεντροφύτευσης. Χωρίς κάποια στοιχειώδη αρχιτεκτονική στην φύτευση δίνει την εντύπωση πως κάποιος “γνωστός” φυτωριούχος τα κονόμισε και ξεφορτώθηκε χιλιάδες δενδρίλια ποιός ξέρει και σε τι τιμές! Όλα αυτά πως μπορώ να τα μάθω σαν πολίτης; Μπορείτε εσείς  να κάνετε κάποια έρευνα και να μας

ενημερώσετε;( Έγινε διαγωνισμός; έγινε μελέτη; Ξέρουμε κόστος κατασκευής;)Θα το εκτιμούσα ειλικρινά.

ΣΠΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Συνελήφθη στα Σπάτα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Σπάτων, 52χρονος, εργολάβος οικοδομών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 231.061,12 ευρώ.
Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία στα Σπάτα

Aναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 31/5/2012  στην περιοχή των Σπάτων, όταν ακούστηκαν ριπές από πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 47χρονη γυναίκα στον ώμο.   

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Ενημέρωση για όλους μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου μας για τους διαγωνισμούς που τρέχουν. Με πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση και ίσες ευκαιρίες πρός όλους.
Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα:
http://spata-artemis.gr/index.php?module=news&type=user&func=view&cid=10045

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΤΗ 26/6/2012 19η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΤΗ 26/6/2012  19η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΤΗ 26/6/2012 18η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΤΗ 26/6/2012 18η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ