Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΙΣ 3 ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

MACAMBO BEACH BAR(SUN.04/09)

Ώρα
Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου · 4:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.

Τοποθεσία
Macambo Beach Bar
25ης Μαρτίου 32,Παραλία Αγίου Νικολάου(Αρτέμιδα)
Loútsa, Greece

Δημιουργήθηκε από:

ForMacambo Beach Bar

Περισσότερες πληροφορίες

Μειωμένα πρόστιμα και αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα

Μειώσεις στα πρόστιμα για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων, ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που συζητά τις προωθούμενες ρυθμίσεις.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου που ανακοίνωσε ουσιαστικές αλλαγές και βελτιώσεις στο νομοσχέδιο, δήλωσε παρ΄ όλα αυτά ότι το υπουργείο είναι ανοιχτό και σε περαιτέρω αλλαγές αν η χρεία τους προκύψει κατά τη συνέχιση της συζήτησης.

Στο προσκήνιο πάλι με ...λιγότερα σκουπίδια η Κερατέα

To βαθύ τραύμα της Κερατέας, ξύνει η απόφαση της κυβέρνησης να μοιράσει την τράπουλα στην αγορά των απορριμμάτων, απευθύνοντας διεθνή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κατασκευή των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας σκουπιδιών στην Αττική.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

«"Τα πράγματα είναι απλά …. το θέμα είναι να το καταλάβουμε ότι είναι έτσι…»


Από Κατερίνα Παπαϊωάννου

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι…Είναι δύσκολο να κάνουμε το σωστό , το καλό ή το κακό.. Να κοιτάξουμε το συμφέρον το δικό μας η του διπλανού μας…

Με οποιοδήποτε τρόπο θα κριθούμε στο τέλος για την συμπεριφορά μας , μια και ο κόσμος είναι γεμάτος από θηλυκές και αρσενικές «Κατίνες» , γεμάτος από  ανθρώπους με φαντασία  που ονειρεύονται την διαπλοκή και την ίντριγκα…
Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πείσεις τον διπλανό σου ότι δεν είσαι «ελέφαντας» , αφού αυτός ελέφαντα σε βλέπει…

Δήμος Σπάτων – ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΥΚΙΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

 ΠΗΓΉ :anatakti.wordpress.com

Έγκριση διάθεσης συνολικού ποσού 49.870,35 ευρώ (με ΦΠΑ), σε βάρος του Κ.Α. 20-7336.004 του Π.Υ. έτους 2011, για την εκτέλεση της δαπάνης: Πληρωμή 2ου λογαριασμού εκτέλεσης εργασίας «ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΥΚΙΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ».
Εισηγούμενος επί του 3ΟΥ ΕΗΔ θέματος ο Δήμαρχος – Πρόεδρος κ. Χρήστος Μάρκου είπε τα εξής:

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Επιτέλους ανοίγει το Smart Park !!!!

Τις πύλες του κατά τα τέλη Σεπτέμβρη αναμένεται ν' ανοίξει το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το εμπορικό πάρκο Smart Park, το οποίο αφορά μια συνολική επένδυση ύψους 75 εκατ. ευρώ της REDS, του ομίλου Ελλάκτωρ, σε μια έκταση 91 στρεμμάτων εκ των οποίων τα 30 στρέμματα θα διαμορφωθούν ως χώροι πρασίνου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 22/2011
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 26003/26-08-2011
-----


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 31 Αυγούστου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Σε ισχύ από τις 5 Σεπτεμβρίου ο δακτύλιος

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 έως και τις 13 Ιουλίου 2012, τίθεται ξανά σε λειτουργία το μέτρο του δακτυλίου στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, με το πρόστιμο για τους παραβάτες να ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Σκουπιδοπόλεμος αξίας 1,5 δισ. ευρώ για την Αττική

Mε ανοικτές τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένης και της καύσης και εγγυημένα τα έσοδα προς τους εργολάβους με την πλάτη του δημοσίου θα δοθεί η μεγάλη μάχη για τα σκουπίδια της Αττικής που χθες προανήγγειλε στον διεθνή Τύπο και την ΕΕ, το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Αποχαιρετισμός καλοκαιριού του συλλόγου Βελανιδέζας

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βελανιδέζας, σας προσκαλεί στην αποχαιρετηστήρια εκδήλωση του καλοκαιριού, και σας περιμένει να διασκεδάσουμε μαζί με ζωντανή μουσική, φαγητό και καλό κρασί

ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Στη δημοσίευση προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή νομικού συμβούλου σε θέματα ελληνικού δικαίου καθώς και νομικού συμβούλου σε θέματα ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου, σχετικά την αξιοποίηση των δικαιωμάτων του Δημοσίου στο «Ελληνικό» (αποκρατικοποίηση και αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου), προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών. 

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ....

Αθήνα, 24 Αυγούστου 2011

                                                                          Αριθμ. Πρωτ.: 811

                                                                          Προς:
                                                                          Υπουργό Εσωτερικών
                                                                          κ. Χάρη Καστανίδη
                                                                          Σταδίου 27
                                                                          101 83 – Αθήνα

                                                                          Κοινοποίηση:
1.       Υφυπουργό Εσωτερικών
      κ. Πάρι Κουκουλόπουλο
      Σταδίου 27
      101 83 - Αθήνα
2.       Συλλόγους-Μέλη
      της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Κύριε Υπουργέ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. -Ο.Τ.Α. για την διαχείριση απορριμμάτων

Αθήνα, 25 Αυγούστου 2011

Αριθμ. Πρωτ.                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                       
Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής έρχονται να επιβεβαιώσουν και να δικαιώσουν απόλυτα τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας μας που καταγράφονταν στο Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. της 

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΟΤΑΝ ΟΙ "ΜΑΣΚΕΣ" ΠΕΦΤΟΥΝ..... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ........

Πολλά λέγονται ακούγονται και γίνονται μέσα στις αίθουσες των δημοτικών συμβουλίου του Δήμου μας, και ενώ ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει την δική  του πολιτική άποψη για το κάθε πρόσωπο, είναι δύσκολο πολλές φορές να είμαστε αντικειμενικοί και να αξιολογήσουμε τα όσα ακούμε.
Πολλές φορές θελήσαμε να απομονώσουμε τα άτομα να τα ψυχολογήσουμε και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα μετά από πολλούς μήνες παρατηρητικότητας…, διότι όπως είναι γνωστό οι πολιτικές «μάσκες» πέφτουν όταν οι καταστάσεις οξύνονται και όταν πλέον υπάρχει όφελος που  δεν είναι κοινό πάνω στο ίδιο τραπέζι….

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ....

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για το συγκεκριμένο e-mail.
ΘΕΜΑ 6ο
Άδεια λειτουργίας μουσικής–μουσικών οργάνων  και παράταση για  το έτος 2011 της  εταιρίας  «Ν. & Δ. Θεοφιλόπουλος – Κ. Βαλασίδης Ο.Ε.».
    

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τί θα γίνει πια με το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδας ;

E-mail από αναγνώστη μας....

Τί θα γίνει πια με το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδας ;
Κάθε βδομάδα δίνει άδειες μουσικής σε παράνομα νυχτερινά κέντρα ! Ναι είναι παράνομα και ο Δήμος τα επιβραβεύει. Μας πληροφόρησαν ότι και την επόμενη βδομάδα άλλα δύο κέντρα ζητούν τέτοια άδεια και αναρωτιόμαστε τί τις χρειάζονται αφού οι άδειες αυτές είναι για τα "μάτια" δηλαδή κανένας όρος τους δεν τηρείται και οι μαγαζάτορες κάνουν ότι θέλουν, ΟΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

MARK ANGELO & SHAYA AT MACAMBO BEACH BAR(SUNDAY 21 AUGUST)

AYTH TH KYΡΙΑΚΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ MACAMBO BEACH BAR YΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ DJS TON MARK ANGELO MAZI ME LIVE PERFOMANCE AΠΟ ΤΗ SHAYA.
MAZI TOYS O RESIDENT DJ NICK FORTUNE A.K.A NIKOS THEOFILOPOULOS
+SPECIAL SHOW BY SENSUAL DANCERS

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 80s PARTY ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Ώρα
Πέμπτη, 25 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. - 26 Αυγούστου στις 6:30 π.μ.

Τοποθεσία
La Boom Athens
Πλαζ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό, 2η στάση τραμ Αγ.Κοσμά

Κίνδυνος για πυρκαγιές και σήμερα

Στην κατηγορία τέσσερα ως προς την επικινδυνότητα για πυρκαγιά θα βρίσκονται σήμερα οι περιοχές της χώρας όπου ο κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς θεωρείται πολύ υψηλός. Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε όλη την Περιφέρεια Αττικής. Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο βόρειο και νότιο Αιγαίο, τη Στερεά Ελλάδα και σε όλους τους νομούς της Κρήτης.

5.400 κενές έδρες στα σχολεία

Με ελλείψεις δασκάλων και καθηγητών και μόνο με «τα βασικά βιβλία» θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Την κατάσταση προ της έναρξης της «πιο δύσκολης σχολικής χρονιάς» περιέγραψε χθες η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.
Το νούμερο ένα εμπόδιο που έχει να ξεπεράσει το υπουργείο είναι οι ελλείψεις εκπαιδευτικών. Αυτό τόνισε χθες και η υπουργός Παιδείας στη συνέντευξη Τύπου για το νέο σχολικό έτος. Οπως είπε χαρακτηριστικά η «καινούργια σχολική χρονιά έχει προβλήματα που αφορούν τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού».

Η θεατρική παράσταση Το Γάλα στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ Βραυρώνος

Μια συγκλονιστική ιστορία – μαρτυρία, με εξαιρετικές συγκρούσεις, μοναδικές κορυφώσεις, ταυτόχρονα γεμάτο ελπίδα, που κάνουν το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη ίσως το σπουδαιότερο νεοελληνικό έργο των τελευταίων χρόνων.
Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ Βραυρώνος θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη με τους Άννα Βαγενά, Δημήτρη Πατσή, Βασίλη Παλαιολόγο και Ηλιάνα Αραβή, σε σκηνοθεσία Άννας Βαγενά.

Εκκλιση στο Δήμαρχο για τα μπαρ.... από κάτοικο του Αγ.Νικολάου

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για το e-mail που μας έστειλε...

Ως μόνιμοι κυρίως κάτοικοι Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας και δημότες,  διαμαρτυρόμαστε για τις αποφάσεις της Δημοτικής Ενότητας  να δώσει άδεια μουσικών οργάνων σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής μας. Ο Δήμος,  που πρέπει να τηρεί τη νομιμότητα, κανένα μέτρο δεν παίρνει για τα κέντρα που είναι μέσα στη παρανομία ( ηχορύπανση μέρα νύχτα, καταπάτηση παραλιών, λειτουργία που απαγορεύει η  χρήση γής, ρύπανση με αγωγούς λυμάτων στη θάλασσά μας,  μη καταβολή των οφειλών στο Δήμο κλπ. κλπ.). 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Η εφορία προειδοποιεί και απειλεί

Προθεσμία 15 ημερών σε 900.000 φορολογουμένους που χρωστούν

Προθεσμία δεκαπέντε ημερών δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε 900.000 φορολογουμένους με ληξιπρόθεσμα χρέη 41 δισ. ευρώ προειδοποιώντας ότι, αν στο μεσοδιάστημα δεν ρυθμιστούν οι οφειλές, από τον Σεπτέμβριο επιστρατεύονται κατασχέσεις για τους οφειλέτες μικροποσών και Αυτόφωρο για όσους χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μπίρα

Τα μυστικά του δροσιστικού ποτού

Για χάρη της γίνονται ετήσιες γιορτές σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην την έχει πιει έστω και μια φορά στη ζωή του. Είναι το αγαπημένο ποτό των περισσοτέρων, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες έχει την τιμητική της.

Κολυμπώντας παρέα με... βοθρολύματα

Προσθήκη λεζάντας

Αφόρητη η κατάσταση λένε οι λουόμενοι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι ξένοι τουρίστες που επέλεξαν να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία της Αγίας Ρούμελης στη δυτική Κρήτη.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Διακοπές στη Μαύρη Θάλασσα!

Ολοένα και περισσότεροι οι Έλληνες τουρίστες

Αυξάνονται χρόνο με το χρόνο οι Έλληνες που επιλέγουν βουλγαρικά θέρετρα σε παραλίες της Μαύρης Θάλασσας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και όχι μόνο.
 

προσλήψεις ειδικών φρουρών

Θα καλυφθούν 1.200 θέσεις

Από σήμερα έως τις 5 Σεπτεμβρίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι προθεσμία για να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για τις 1.200 θέσεις ειδικών φρουρών τις οποίες θα καλύψει η Ελληνική Αστυνομία, με απόφαση του Αρχηγού της.

Πρόσληψη 20 ατόμων στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.


Κροίσος αστρολόγος με 4 εκατ. ευρώ και μηδενική δήλωση

Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς μεγαλοκαταθετών, καθώς πρόσφατα ανακάλυψαν κρυφές καταθέσεις άνω των 70 εκατ. ευρώ σε έξι γιατρούς, έναν κομμωτή, έναν αστρολόγο, μια τεχνική εταιρεία, ένα σούπερ μάρκετ και ένα τουριστικό γραφείο.

Νέο ωράριο από σήμερα στο Δημόσιο

H δημόσια διοίκηση της χώρας, μπαίνει σε νέους ρυθμούς μια μέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Με την επιστροφή του κύριου όγκου των δημοσίων υπαλλήλων ξεκινά και ο προγραμματισμός για την προσαρμογή τους στα δεδομένα του νέου ωραρίου.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σπάτων

Ο εορτασμός της Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Σπάτα θα ξεκινήσει σήμερα παραμονή 14/8/2011 και ώρα 7.00μμ με τον μέγα πανηγυρικό εσπερινό, χωροστατούντος τουΣεβασμιότατου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής  κ.κ. Νικολάου

"ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ"

Με επίκεντρο την Παναγία της Τήνου και την Παναγία Σουμελά θα γιορταστεί και φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου.

Η Παναγία, το ιερότερο από τα πρόσωπα της Ορθοδοξίας, δοξάζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η μεγάλη λατρεία που έχουν οι Έλληνες για τη «μάνα» του Θεού και των ανθρώπων αποδεικνύεται από τα πολλά ονόματα που της έχουν προσδώσει. 

Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Μέσα στην σωματική και πνευματική νωχέλεια του καλοκαιριού η Εκκλησία μας προβάλει, ως μια δροσερή νοητή όαση και πνευματική ανάταση, τη μεγάλη εορτή της Παναγίας μας. Το δεκαπενταύγουστο, ή όπως το ονομάζουν πολλοί «το Πάσχα του καλοκαιριού», αποτελεί έναν σπουδαίο εορτολογικό σταθμό του εκκλησιαστικού ενιαυτού. Η κορυφαία αυτή εορτή είναι  για ολόκληρη την Ορθοδοξία και ιδιαίτερα για μας του Έλληνες, που ευλαβούμαστε τη Θεοτόκο κατά τρόπο ξεχωριστό, μια ευκαιρία να εκφράσουμε ολόθυμα την τιμή μας προς το ιερό Της πρόσωπο, κι αυτό διότι η προσωπική και εθνική μας ζωή είναι συνυφασμένη με την υψηλή σκέπη και προστασία της Μεγάλης Μάνας, του κόσμου. Μεγάλα προσκυνηματικά κέντρα της χάρης Της (Τήνος, Πάρος, Βέρμιο, κ.α.) θα γίνουν και φέτος πόλοι έλξης χιλιάδων πιστών. Ακόμα πλήθος άλλων ναών αφιερωμένοι στην σεπτή Της Κοίμηση θα πανηγυρίσουν λαμπρά και θα τιμήσουν όπως πρέπει την έξοδό Της από τον κόσμο και την είσοδό Της στην ατέρμονη αιωνιότητα και την περίλαμπρη δόξα.  

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Πανσέληνος 13ης Αυγούστου 2011. Χώροι και πρόγραμμα εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα. Κάθε χρόνο λιγότεροι και «φτωχότεροι»…

Ωστόσο, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Σουνίου δεν θα είναι ανοικτά για το κοινό, δεδομένου ότι και στους δύο αρχαιολογικούς χώρους πραγματοποιούνται έργα αναστήλωσης.
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις συμπληρώνουν το πρόγραμμα της βραδιάς, οι οποίες πραγματοποιούνται σε τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, ενώ οι αρχαιολογικοί χώροι και τα Μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτά με την ευγενική προσφορά των εργαζομένων του ΥΠΠΟΤ.

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ-Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση

Η ταινία διαδραματίζεται στο σύγχρονο Σαν Φρανσίσκο, όπου τα πειράματα του ανθρώπου στην επιστήμη της γενετικής και στη θεραπεία της νόσου του Αλτσχάιμερ οδηγούν στην ανάπτυξη της νοημοσύνης των πιθήκων, που ξεκινούν έναν πόλεμο με στόχο την κυριαρχία τους στον πλανήτη.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Πίτερ ΟυάιατΣΕΝΑΡΙΟ:Πιερ ΜπουλέΗΘΟΠΟΙΟΙ:Τζέιμς ΦράνκοΑντι ΣέρκιςΦρέιντα Πίντο

54 εκατ. δολάρια μάζεψε η Εξέγερση των Πιθήκων 

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ-Αφεντικά Για Σκότωμα

Τι μπορείς να κάνεις όταν το αφεντικό σου είναι ψυχάκιας, λυσσάρα ή βαρεμένος; Ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ, που υποφέρουν στη δουλειά αλλά δεν μπορούν να παραιτηθούν, βάζουν σε εφαρμογή ένα πολύπλοκο σχέδιο για να απαλλάξουν τον κόσμο από τα αφεντικά τους -μια για πάντα. Ακόμη και τα πιο οργανωμένα σχέδια ωστόσο, είναι τόσο καλά, όσο και το μυαλό που τα σχεδιάζει.

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ-Οι εποχές του έρωτα

Στη νέα του ταινία ο Τζιοβάνι Βερονέζι εστιάζει σε διαφορετικές εποχές του έρωτα... Η "ΝΕΟΤΗΤΑ" είναι η ιστορία του Ρομπέρτο (Ρικάρντο Σκαμάρτσιο), ενός νεαρού και φιλόδοξου δικηγόρου, ο οποίος είναι έτοιμος να παντρευτεί τη Σάρα (Βαλέρια Σολαρίνο), αλλά γνωρίζει την πανέμορφη, προκλητική και μυστηριώδη Μίκολ (Λάουρα Τσιάτι). Μαζί της θα γνωρίσει μια πραγματικότητα που ξεπερνά το χρόνο, ανάμεσα σε εκκεντρικούς χαρακτήρες και ακαταμάχητες προκλήσεις.

Εκτός ρύθμισης 200.000 αυθαίρετα

Μετά τις γκρίνιες για τσιμπημένα πρόστιμα στα αυθαίρετα και την ανάγκη να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες που θέλουν να ενταχθούν στη ρύθμιση, εξοργισμένοι εμφανίζονται οι κατασκευαστές κατοικιών.

ZHTEITE ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ -Εκπρόσωποι τηλεφωνικής εξυπηρέτησης εξερχομένων κλήσεων

 Περιγραφή Μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών επιθυμεί να εντάξει στο Ανθρώπινο Δυναμικό της ως έμμεσος εργοδότης για τα γραφεία της στην Παλλήνη, εκπροσώπους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης εξερχομένων κλήσεων, μερικής απασχόλησης.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ FOLLI FOLLIE

O Όμιλος Folli-Follie Group ζητά για τα κατάστημα Factory Outlet του Αεροδρομίου και Πειραιώς

ΠΩΛΗΤΕΣ

ZHTΕΙTE ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Η ICTS ευρωπαϊκός ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας μεταφορών & εγκαταστάσεων ζητάει για άμεση πρόσληψη:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  (ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ)
για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Δικαίωση από τον Άρειο Πάγο για συμβασιούχο που μονιμοποιήθηκε

Το Δημόσιο πρέπει να της καταβάλει δώρα και επιδόματα αναδρομικά

Απόφαση του Αρείου Πάγου υποχρεώνει το Δημόσιο να καταβάλει αναδρομικά σε καθαρίστρια που εργαζόταν ως συμβασιούχος και στη συνέχεια μονιμοποιήθηκε, συνολικό ποσό 15.368 ευρώ με τους νόμιμους τόκους, που αντιστοιχεί σε διαφορές αποδοχών, δώρα και επιδόματα για το χρονικό διάστημα 2003-2005.

Στα πέντε χρόνια η άδεια άνευ αποδοχών για τους δημοσίους υπαλλήλους

Διεύρυνση της δυνατότητας χορήγησης άδειας άνευ αποδοχών έως 5 χρόνια ή μειωμένο ωράριο για ανάλογο χρονικό διάστημα, προβλέπουν νέες ρυθμίσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους υπαλλήλους του Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.

Βροχή αστεριών την Παρασκευή

Το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς θα κορυφωθεί η βροχή αστεριών ή αλλιώς βροχή των Περσείδων. 

Η βροχή των Περσείδων έχει ξεκινήσει ήδη από τις 26 Ιουλίου και πρόκειται να κορυφωθεί στο τέλος της εβδομάδας, όπου σύμφωνα με επιστήμονες, θα πέφτουν 100 αστέρια την ώρα!

Σουβλάκια και τυρόπιτες με ΦΠΑ 23%

Σαρωτικές ανατιμήσεις σε χυμούς, αναψυκτικά και υπηρεσίες εστίασης φέρνει η 1η Σεπτεμβρίου με τη μετάταξη των συγκεκριμένων αγαθών από ΦΠΑ 13% στο 23%, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Η μετάταξη στον κανονικό συντελεστή ΦΠΑ περιλαμβάνεται στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και συνοδεύεται από πρόβλεψη είσπραξης εσόδων 300 εκατ. ευρώ για φέτος και 700 εκατ. το 2012. 
 

Αδεια καταστήματα και λουκέτα

Αδεια ταμεία παρά τις γενναίες εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το 70% είναι ο απολογισμός για τον πρώτο μήνα των εκπτώσεων στην αγορά. Η οικονομική κρίση και τα επεισόδια στο Kέντρο της Αθήνας οδήγησαν σε μειωμένες πωλήσεις τις επιχειρήσεις, που πλέον παλεύουν να επιβιώσουν. Από τον περασμένο Μάρτιο η αύξηση των λουκέτων εξαιτίας της αναδουλειάς είναι κατακόρυφη, ακόμη και σε παραδοσιακούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας.

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σήμερα

Έντονες καταιγίδες, χαλάζι, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται σήμερα στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Βορείου Αγαίου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Πρόεδρος στην διεπιστημονική ομάδα ο Αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Μάρκου

Πρόεδρος στην διεπιστημονική ομάδα  ο Αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Μάρκου,που θα διαχειρίζεται όλα τα επιχειρηματικά προγράμματα του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος 2011-2014. Η συγκεκριμένη ομάδα θα διαχειριστεί αρκετά εκατομμύρια ευρώ....

Δήλωση Γ.Κασίμη ενάντια στο Φαραωνικό ΚΕΛ Β. Μεσογείων

Ο κ.Κασίμης Γιώργος επικεφαλής παράταξης «Νέα Πνοή» δήλωσε:

«Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Καταρχήν νιώθω την ανάγκη  να επισημάνω, πως πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τον θεσμό του Δημάρχου καθώς και τις αποφάσεις των εκλεγμένων οργάνων.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» ή μήπως ο ουρανός στα Σπάτα είναι λίγο νεφελώδεις;;;;;

Μεγάλο σάλο και τεράστιο αδιέξοδο έχει προκαλέσει στην Δημοτική αρχή η επιμονή του κ.Τσαντήλα να εξερεύνηση όλα τα πιθανά σενάρια που αφορούν το μεγάλο έργο του εκπτωτικού χωριού και την καταπατημένη Δημοτική περιουσία από τους "μεγαλοκαρχαρίες" επενδυτές που ήρθαν να επενδύσουν στον τόπο μας…Σαφώς μια τέτοια επένδυση να είναι σημείο ανάπτυξης για την περιοχή των Σπάτων , όχι όμως αυτή να θεμελιώνεται σε βάρος των Δημοτών και όχι μόνο.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ VS ΔΗΜΗΤΡ.ΜΑΡΚΟΥ -"ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ "

«Λαϊκισμός είναι μία μορφή κοινωνικό-πολιτικής σκέψης, στρατηγικής και συμπεριφοράς που αντιπαραβάλλει τα συμφέροντα και τις επιθυμίες της μάζας του λαού ενάντια στις ελίτ».

ΤΑΧΙ στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Ίδρυση θέσης στάσης – στάθμευσης ΤΑΧΙ

Ξανά «in» οι διακοπές στα εξοχικά

Μπορεί μέχρι και πέρυσι να αποτελούσε την εσχάτη των επιλογών για καλοκαιρινές διακοπές, όμως φέτος γέμισαν ξανά όλα τα εξοχικά. Με το ζωνάρι να σφίγγει όλο και περισσότερο, τα εξοχικά βρήκαν και πάλι την απόλυτη τιμητική τους και όχι μόνον από τους ιδιοκτήτες τους, αλλά και από όσους αυτοί μπορούν να φιλοξενήσουν, φίλους ή συγγενείς. Το έχουν διαπιστώσει όλοι οι παραθαλάσσιοι δήμοι της Αττικής, που …τρέχουν και δεν φτάνουν, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργεί η φετινή πληθώρα παραθεριστών.

Εμπορικό ΠάρκοVillage Fun Park στα Σπάτα

Σε συμφωνία με τη Village Roadshow, για τη δημιουργία του πρώτου Village Fun Park στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα, κατέληξε η Reds.Η συνεργασία των δύο εταιρειών αποτελεί μία ακόμα μεγάλη εμπορική συμφωνία, η οποία εκτείνεται σε ....δύο φάσεις, η πρώτη εκ των οποίων αφορά τη λειτουργία του Village Fun Park, μαζί με τα εγκαίνια του Smart Park το Σεπτέμβριο, και η δεύτερη τη λειτουργία πέντε αιθουσών Village Cinemas στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.....

 
Αρτέμιδα, 8 Αυγούστου 2011
         
Α. Πρωτ. : 38

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
      ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.                                                                                                                           
-------------------------------------------------    




Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Μέσα σε 5 μέρες έφυγαν από τον Πειραιά 168.825 επιβάτες

Ομαλά εξελίσσεται από νωρίς το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς οι αδειούχοι του Αυγούστου εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα με νησιωτικούς προορισμούς.

Πλαφόν στις τιμές της βενζίνης σε τουριστικά νησιά του Αιγαίου

Καλοκαιρινή κερδοσκοπία με τις τιμές της βενζίνης σε Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Χίο φέρνει την επιβολή πλαφόν και στους τρεις αυτούς νομούς από το υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο τίθεται σε ισχύ από σήμερα τα ξημερώματα και για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

«Πράσινο φως» για τη δημιουργία εμπορικού κέντρου στο κτήμα Καμπά

Το δρόμο για τη δημιουργία μεγάλου εμπορικού κέντρου τύπου «The Mall» μέσα στο κτήμα Καμπά – κάτι για το οποίο αντιδρούν έντονα κάτοικοι και φορείς της περιοχής – άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας με σχετικό πρακτικό του.

Παρθενώνας - Σαντορίνη στους τόπους που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις

Παρθενώνας και Σαντορίνη συγκαταλέγονται στη λίστα με τις 43 καλύτερες ταξιδιωτικές προτάσεις, που δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό Smithsonian. Σύμφωνα με το άρθρο, που φέρει τον τίτλο «43 τόποι που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις», οι λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας δεν θα πρέπει να χάσουν προορισμούς, όπως οι Πυραμίδες της Γκίζας, η Έφεσος, η Κόστα Ρίκα, τα Νησιά Γκαλαμπάγκος, το Μάτσου Πίτσου, αλλά και ο Παρθενώνας και η Σαντορίνη.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΗΡΩΔΕΙΟ-9/9/2011 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη

Μια διαφορετική πλευρά του γνωστού μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι πιστοί θαυμαστές του, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες συναυλίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη.