Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΔΗΜ.ΜΑΡΚΟΥ: ΣΕ «ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ» ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

dmarkou.blogspot.com
Με ανοιχτά χαρτιά και με εξαιρετική μαχητικότητα εξελίχθηκε η  μη προβλεπόμενη εισήγηση του Δημήτρη Μάρκου επικεφαλή της παράταξης «Νέα Εποχή- Δύναμη Αλλαγής» , στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!

Την επιβολή προστίμου, ύψους πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (55.000,00€), ως διοικητική κύρωση, επέβαλε την Τετάρτη με απόφασή του στον δήμο Κορινθίων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την χωματερή στα Αθίκια Κορινθίας.

Πρεμιέρα για τη φοροκάρτα στις 3 Οκτωβρίου

Πρεμιέρα για την - προαιρετική - χρήση της φοροκάρτας στις 3 Οκτωβρίου. Την ημερομηνία αυτή θα ξεκινήσει η διάθεση της «λευκής» φοροκάρτας σε όλους τους φορολογούμενους  όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΠΑΤΑ

ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ!
 Η DIXONS South East Europe (Καταστήματα Κωτσόβολος), η Νο 1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και μέλος του διεθνούς ομίλου Dixons, βασισμένη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία, το ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως, το όραμά της για πρωτοπορία, αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα και ζητά 

Σύσκεψη για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνταντίνου, ευρεία σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Ηλίας Λιακόπουλος.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Γήπεδο μπάσκετ Βραυρωνας-"Παίζουν το τραγούδι μας" του Neil Simon Θέατρο Άνεσις

Παρασκευή, 5 Αυγούστου · 9:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
"Παίζουν το τραγούδι μας" με την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Για το έργο:
Ο ένας διάσημος και πλούσιος συνθέτης, η άλλη μια άσημη και φτωχή στιχουργός. Συναντιούνται, ερωτεύονται, συγκρούονται και βγάζουν ο ένας του άλλου, ό,τι όμορφο και άσχημο υπάρχει μέσα τους.

...Ο ένας ανατρέπει τον άλλον, «πολεμούν», διαφωνούν, παίζουν, γνωρίζονται, χωρίζουν.
Συναντιούνται; Θα δούμε…

Γήπεδο μπασκετ Βραυρωνας-"Ανθρώπινη φωνή" του Ζαν Κοκτώ από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης

Παρασκευή, 19 Αυγούστου · 9:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Ζαν Κοκτώ αλλά και από τα σημαντικότερα του σύγχρονου γαλλικού δραματολογίου, η Ανθρώπινη φωνή, θα ανέβει στις 19 Αυγούστου 2011 από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης και θα φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Ιορδανίδη.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Γ.Βλάχος: ΕΛΤΑ Περιφέρειας Αττικής

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Βλάχος, με κατάθεση σχετικής ερώτησης, έφερε στη Βουλή το θέμα των καθυστερήσεων στην παράδοση αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ στην Περιφέρεια Αττικής.

Πνιγμός στη Ραφήνα

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε σήμερα το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή Μαρικες Ραφήνας ένας 81χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»,
Πνιγμός στη Ραφήνα
όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών η νεκροψία - νεκροτομή.

Τρία ψέματα για το αυθαίρετο

Ολόκληρη «σταυροφορία» κατά του Γ. Σουφλιά είχε ξεκινήσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου όταν αποκαλύφθηκαν το 2008 οι πολεοδομικές παραβάσεις στο σπίτι του πρώην υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στην Ανάβυσσο. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια
του νυν υπουργού Περιβάλλοντος κατείχε το δικό της αυθαίρετο στη Βραυρώνα, ο ίδιος έθετε θέμα ηθικής τάξης για τον τότε υπουργό της Ν.Δ. Σήμερα, όπου είναι ο ίδιος υπόλογος,
αρκείται να επιτεθεί στα Μέσα Ενημέρωσης…

Νέα παράταση για τους ημιυπαίθριους

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου, με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών στις αρμόδιες πολεοδομικές υπηρεσίες για την υπαγωγή ακινήτων στις διατάξεις της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους.

Παράνομες προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης

Το «μικροσκόπιο» του Συμβουλίου της Επικρατείας «συνέλαβε» ορισμένες μη νόμιμες ρυθμίσεις στο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, που αφορά την κήρυξη του οργανισμού του Μουσείου Ακρόπολης, ο οποίος θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με 4.357.536 ευρώ.

«Ανάσα» στην ελληνική οικονομία από το πακέτο των Βρυξελλών

Νέες προοπτικές στην ελληνική οικονομία διανοίγει η συμφωνία των ηγετών της Ευρωζώνης για το δεύτερο πακέτο βοήθειας των 109+49 δισ. ευρώ. Οι λεπτομέρειες του νεου σχεδίου στήριξης δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ωστόσο είναι εμφανές ότι η Ευρώπη αποφάσισε να βοηθήσει την Ελλάδα, εν μέσω φόβων ότι η κρίση χρέους θα μεταδοθεί και στον πυρήνα της Ευρωζώνης. Σημαντικά χαρακτήρισε «τα βήματα που έκανε» η Ευρωζώνη, σχετικά και με το πακέτο στήριξης της Ελλάδας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Εορταστικές εκδηλώσεις της Αγ. Μαρίνας Αρτέμιδος

Την Παρασκευή 15/7/2011 στις 21:00 στην πλατεία ΕΛ. Βενιζέλου ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις λόγω της πολιούχου της πόλης της Αρτέμιδος ΑΓ. Μαρίνας, με την παράσταση της σχολής χορού “LA DANCE”.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 28/7/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 21/2011
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 22673/22-07-2011
-----


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 28 Ιουλίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ  Y Π Ο Υ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώτος κύκλος διαβούλευσης των μελών της ομάδας εργασίας (focus group), στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στο ερευνητικό πρόγραμμα «Εργαστήρι Πολιτικής: μέτρα και προτάσεις πολιτικής για τη συμμετοχή των νέων στο νέο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  (Καλλικράτης)».  Τον επιστημονικό συντονισμό της συζήτησης έχει η ειδική 

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΝΗΣΙ !!!

Η Ελαφόνησος Λακωνίας, η αρχαία «Όνου Γνάθος», είναι ένα λιλιπούτειο παραμυθένιο νησάκι με 800 κατοίκους, που απέχει μόλις 570 μέτρα από την απέναντι πελοποννησιακή ακτή της Πούντας και της Νεάπολης. Φθάνετε εκεί με το πλοιάριο σε 10 λεπτά. Το σημερινό της όνομα η Ελαφόνησος το οφείλει στο πλούσιο κυνήγι που υπήρχε στην περιοχή κατά την αρχαιότητα, κυρίως δε στην ύπαρξη πλήθους ελαφιών κόκκινου χρώματος.

ΣΠΑΤΑ-ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΟΑΣΑ 320 ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ

Σε τροποποιήσεις, αλλά και αναστολές λειτουργίας λεωφορειακών γραμμών προχωρεί ο ΟΑΣΑ, από το Σάββατο 23 και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011, σύμφωνα με ανακοίνωσή του που περιλαμβάνει και σχετικό πίνακα με τις αλλαγές.
Οι αλλαγές -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- γίνονται για καλύτερη εξυπηρέτηση της επιβατικής κίνησης, αλλά και οι καταργήσεις λόγω επικάλυψης από υφιστάμενες γραμμές και χαμηλή επιβατική κίνηση.
Το Δελτίο Τύπου του ΟΑΣΑ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Στάση πληρωμών για τις παραλίες από 28 δήμους της Αττικής

Αδυναμία καταβολής του τέλους που προβλέπεται υπέρ του Δημοσίου από την παραχώρηση χρήσης των παραλιών δηλώνουν 28 δήμοι της Αττικής. Σε επιστολή τους προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών αναφέρουν πως δεν είναι σε θέση να καταβάλουν το 20% επί των εσόδων από την χρήση κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας, όπως ορίζει ο νόμος εξαιτίας τόσο της οικονομικής κρίσης και της μείωσης της κρατικής επιχορήγησης προς τους δήμους όσο και των εξόδων που απορρέουν για τον καθαρισμό και τη λειτουργία των ακτών.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Περιγραφή
Για το νέο μας κατάστημα στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ζητάμε:


ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

O Όμιλος Folli-Follie Group ζητά για το κατάστημα Factory Outlet του Αεροδρομίου
Στοιχεία αγγελίας
Περιοχή: 
Σπάτα-Λούτσα, Αττική-Αθήνα
www.kariera.gr

Μέτρο, Τραμ και Προαστιακός «πρωταγωνιστούν» στο νέο ρυθμιστικό

Τέρμα στην επέκταση των αυτοκινητόδρομων στα Μεσόγεια και στις σήραγγες στον Υμηττό βάζει το νέο Ρυθμιστικό της Αττικής, που προβλέπει μόνον την επέκταση της Περιφερειακής Υμηττού προς τα νότια, και μάλιστα ώς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης και όχι ώς την παραλιακή.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΡΡΕ

Jazzatthemuseum για τρίτη συνεχή χρονιά στο Μουσείο Βορρέ. Στην καρδιά του καλοκαιριού, οι κήποι του Μουσείου θα φιλοξενήσουν την Εύα Κοτανίδη & τους apples σε ένα live κανονική απόδραση από την καθημερινότητα. Η Εύα Κοτανίδη και τα ανήσυχα Μήλα δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας και επιβιβάζονται στη νύχτα σας με μουσικά μπαγκάζια που φέτος

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΠΕΡΙΔΗ

Μια ακόμα υπέροχη βράδια μας περιμένει το Σάββατο 23/7/2011 ώρα 22:30.Η εκδήλωσι πραγματοποιείτε από τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού και περιβάλοντος <<Ο ΞΕΝΟΦΩΝ>> του Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος.Με τη χορηγία του CAFE Σαμπάχ.< ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ>

"Ανθρώπινη φωνή" του Ζαν Κοκτώ από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης

Παρασκευή, 19 Αυγούστου · 9:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
Γήπεδο μπασκετ Βραυρωνας
Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Ζαν Κοκτώ αλλά και από τα σημαντικότερα του σύγχρονου γαλλικού δραματολογίου, η Ανθρώπινη φωνή, θα ανέβει στις 19 Αυγούστου 2011 από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης και θα φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Ιορδανίδη.

Η απόδοση είναι τού Μάριου Πλωρίτη και του σκηνοθέτη που υπογράφει και την δραματουργική επεξεργασία, τα σκηνικά είναι της Λαλούλας Χρυσικοπούλου, τα κοστούμια της Ελένης Δουνδουλάκη, οι φωτισμοί του Στράτου Κουτράκη, η μουσική διδασκαλία της Νένης Ζάππα, η μουσική επιμέλεια του Χάρη Γεωργιάδη και βοηθός σκηνοθέτη ο Γιώργος Αναγιωτός.

Πρωταγωνιστεί η Κερασία Σαμαρά και συμμετέχει ο Αλέξανδρος Νταβρής. Στο πιάνο συνοδεύει ο Νικόλας Μπράβος.

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2011

ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΥΡΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23-7-2011
18.30: Θεατρικό δρώμενο και αφή φλόγας από τις "άρκτους".
Αρχαιολογικός χώρος Βραυρώνας
20.00: Λαμπαδηδρομία στην κεντρική λεωφόρο.
21.00: Α) Χορός "κανηφόρων"
Β) "Ειρήνη" Αριστοφάνη
Γ) Μουσική βραδιά με παραδοσιακή και λαΪκή μουσική Γήπεδο μπάσκετ Βραυρώνος

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ποιοι απαλλάσσονται από τα τσουχτερά τέλη κυκλοφορίας!!

Κι όμως υπάρχει μια κατηγορία πολιτών που δεν θα έρθει αντιμέτωπο με τα τέλη κυκλοφορίας-φωτιά που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων το 2012, όπως προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Οι πιο όμορφες free παραλίες στην Αττική!

Είναι κοντά, είναι όμορφες και κυρίως είναι.. δωρεάν. Το Newsit σας παρουσιάζει τις 20 παραλίες και πώς θα φτάσετε εκεί για μία βουτιά δροσιάς.

1. ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του Πειραιά βρίσκεται μία από τις πιο παραδοσιακές παραλίες της πόλης. Λόγω του ότι βρίσκεται μέσα στην πόλη, όμως, δυσκολεύει αφάνταστα όσους πάνε για μπάνιο με το αυτοκίνητό τους αφού το πάρκινγκ είναι μεγάλο πρόβλημα. Η παραλία βρίσκεται αμέσως μετά το λιμάνι της Καστέλλας και λίγο πριν από τον Ναυτικό Ομιλο.

Άλλα 700 εκατ. θέλει να μας πάρει ο Παπακωνσταντίνου!

Έσοδα 700 εκατ. ευρώ έως το τέλος του χρόνου, προβλέπεται να εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία από την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.

Άμεσες ενέργειες για το Εθνικό Πάρκο Σχοινιά-Μαραθώνα

Επείγουσα χρηματοδότηση ενέκρινε ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου ενέκρινε σήμερα επείγουσα χρηματοδότηση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά - Μαραθώνα από το Πράσινο Ταμείο για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του και την επαναλειτουργία του.

«Στρογγυλό τραπέζι» για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική

Στα πρότυπα των χωρών της Ε.Ε.

Πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνταντίνου, ευρεία σύσκεψη σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρης Κουκουλόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Ηλίας Λιακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και ο Γενικός Γραμματέας ΠΕΚΑ, Άρης Αλεξόπουλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             
  ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ                                                      
  Σπάτα, 13-07-2011
 Αρ. Πρωτ. 21640

    Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης
       Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου και Φλέμινγκ
       19004, Σπάτα
       Πληροφορίες: Χρυσάνθη Μπότσαρη
       Τηλ.:  210-6632200
       Fax: 210-6633311

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
(παρ.6 Άρθρο 75, Ν. 3852/10)

    Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος την 18 του μηνός Ιουλίου έτους 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 1430 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Άρση απορρήτου blog και για πλημμέλημα

Οι δικαστικές αρχές θα μπορούν να ζητούν ακόμα και για πλημμέλημα τα στοιχεία του κατόχου του εκάστοτε blog χωρίς να ισχύει η άρση του απορρήτου!!!

Με γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης κινείται στην τροχιά των γνωμοδοτήσεων που έφεραν τη σφραγίδα του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά και του σημερινού ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού Ιωάννη Τέντε.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο κ. Κατσιρώδης επικαλούμενος τις γνωμοδοτήσεις των δύο συναδέλφων του οι αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και εν γένει προανακριτικές αρχές μπορούν να ζητούν από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών να τους γνωστοποιούν

Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!!

Η πιο διάσημη αλλά το αξίζει. Όλες οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, ζεστή ρηχή λιμνοθάλασσα διάστικτη με όστρακα.
Η  μαγευτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου βρίσκεται στο ακρωτήρι της Γραμβούσας στο νοτιοδυτικότερο σημείο στην Κρήτη κοντά στην πόλη της Κίσσαμου. Μπορείτε να πάτε στον Μπάλο είτε με καραβάκι από την Κίσσαμο ή με το αυτοκίνητο σε χωματόδρομο που στο τέρμα χρειάζεται και λίγη πεζοπορία. Η θάλασσα είναι ζεστή με πεντακάθαρα νερά και εκπληκτικό χρώμα στην άμμο. Θεωρείται το πιο εντυπωσιακό μέρος του νομού Χανίων μαζί με το Ελαφονήσι.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Από την «κοσμική» Ελιά στη Μύκονο, μέχρι την ρομαντική Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης, οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας.
Ξεχωρίζουν για το μαγευτικό τοπίο τους, εγκλωβίζουν τα ωραιότερα χρώματα στα νερά τους, πρωταγωνιστούν στους διεθνής ταξιδιωτικούς οδηγούς και σε προσκαλούν να κολυμπήσεις στα νερά τους.
Ελιά, Μύκονος
Η Ελιά είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Απέχει μόλις 8 χλμ. από τη χώρα της Μυκόνου και είναι ιδιαίτερα κοσμική. Έχει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία και σίγουρα θα συναντήσεις πολλούς από τους «κοσμικούς» του νησιού. Ατέλειωτη χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά, σε συνδυασμό με την άνεση της οργανωμένης παραλίας, θα σου χαρίσουν απίστευτες στιγμές χαλάρωσης.

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • ΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ -
  • ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ -
  • ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ -
  • ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -

Ξεκινούν αύριο οι εκπτώσεις

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Από αύριο Παρασκευή και για δεκαέξι ολόκληρες μέρες οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν χαμηλές τιμές και προσφορές δέλεαρ, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συστήνει στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέγουν προσεκτικά τα προϊόντα που θα αγοράσουν με κριτήριο την ποιότητα και την τελική τιμή έκπτωσης.

Νέα βόμβα για τα σκουπίδια της Αττικής

Στον αέρα βρίσκεται η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΕΣΔΚΝΑ και της Αποκεντρωμένης διοίκησης για την κατασκευή των τεσσάρων εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων και των συνοδευτικών έργων ΧΥΤΥ σε Κερατέα και Γραμματικό.

Η Κερατέα εκδικείται την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Aπομακρύνεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο κατασκευής του ΧΥΤΥ της Κερατέας στη θέση Οβριόκαστρο, καθιστώντας επιτακτική την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης για τα απορρίμματα της Αττικής, που μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

«Το νησί» πίσω από τις κάμερες

Μια βουτιά στα μυστικά του «Νησιού» έχει να φανερώσει πολλά στα εκατομμύρια των τηλεθεατών του, ακόμη και μετά το τέλος της σειράς του Mega που έκανε ρεκόρ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. 

Κατασχέσεις για όσους χρωστούν

Σκληρά μέτρα κατά 300.000 οφειλετών του ΙΚΑ (με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων αλλά και εισοδημάτων τους) θέτουν σε εφαρμογή από σήμερα το υπουργείο Εργασίας και η διοίκηση του Ταμείου, προκειμένου αυτοί να εξοφλήσουν τα χρέη τους. 

Η θεατρική παράσταση Αλαντίν στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση ‘Αλαντίν’ από την παιδική σκηνή του θεάτρου τέχνης στο γήπεδο μπάσκετ Βραυρώνος.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ -23/7/2011 Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ

Στην Αρτέμιδα και το γήπεδο του Αγίου Νικολάου , θα πραγματοποιηθεί ο χορός των Πελοποννησιακών που διοργανώνει ο σύλλογος Αρτέμιδος Σπάτων « ο Μωριάς».
Ώρα έναρξης 9.00μμ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Δάνεια γιοκ κι ακραίο σενάριο με πλαφόν στις αναλήψεις

Με δεδομένο πως οι λύσεις που έχουν πλέον πέσει στο τραπέζι για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους περιλαμβάνουν σε όλες τους δυνατούς ... συνδυασμούς μιας κάποιας μορφής “χρεοκοπία”, εν προκειμένω τον ...

«Πράσινο» χρήμα για να νομιμοποιήσετε το αυθαίρετο

Με το περιβαλλοντικό ισοζύγιο επιχειρεί να μεταπείσει το Συμβούλιο της Επικρατείας το υπουργείο Περιβάλλοντος, προκειμένου να προχωρήσει στη ρύθμιση για την αυθαίρετη δόμηση.

«Σαραντάρια» θα χτυπήσει ο υδράργυρος το Σάββατο

Η θερμή «εισβολή» θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή

«Σαραντάρια» θα χτυπήσει ο υδράργυρος στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα αρχίζει να ανεβαίνει σταδιακά από σήμερα.

«Τελειώνετε με τους ΧΥΤΑ» λέει η Κομισιόν

Παραπομπή Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν συμμορφώνεται με τις ευρωπαϊκές επιταγές και δεν έχει ακόμη, ως όφειλε, κοινοποιήσει στις Βρυξέλλες τα σχέδιά της για τη διαχείριση απορριμμάτων (η προθεσμία έληξε στις 12 Δεκεμβρίου 2010), η Κομισιόν αποφάσισε να παραπέμψει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την επίλυση του θέματος.

Φορο-ψαλίδι στους μισθούς

Μείωση θα διαπιστώσουν από αυτόν τον μήνα στις καθαρές αποδοχές τους περίπου 3,5 εκατομμύρια μισθωτοί άνω των 30 ετών και συνταξιούχοι μέχρι 65 ετών, που έχουν μηνιαίες αποδοχές από 750 ευρώ και άνω, καθώς από την 1η Ιουλίου τέθηκε σε ισχύ η νέα αυξημένη παρακράτηση φόρου στα εισοδήματα.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

1.244.500 Τεμάχια κόλλες Α4 χρειάζεται ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος ετησίως!!!!!

Μεγάλη έκπληξη μας προξένησε η απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ από τον Δήμο μας στις   7/7/2011 που αφορά  -Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 7.469,17 ευρώ, για την εκτέλεση δαπάνης προμήθειας: «ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

ΔΗΜ.ΜΑΡΚΟΥ:ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

 Γράφει η Κατερίνα Παπαϊωάννου

Για μια ακόμα φορά περιφρονείται το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ του Δήμου μας και το περιβόητο χρέος που μας ακολουθεί στις τελευταίες  συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων , με την παραχώρηση του ,καθώς ασκούνται πιέσεις από την Δημοτική αρχή για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης που έχει προταθεί .
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί  ότι ο το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ δεν έχει αναπτυξιακά κοινωνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, δεν θεωρείτε ιδιαίτερα κερδοφόρο με άμεση αξιοποιήσει ,γι αυτό και εμμένει στην άμεση παραχώρηση του στην ΕΥΔΑΠ.

Έχουν αναρωτηθεί άραγε τι οικονομικό όφελος θα υπήρχε από κάθε νέα σύνδεση ρολογιού νερού που θα τοποθετηθεί μελλοντικά σε όλα αυτά τα κενά οικόπεδα σε Αρτέμιδα και Σπάτα με την προοπτική της ανοικοδόμησης;;;  

«Μισογεμάτο» βλέπει ο Βενιζέλος το ποτήρι

Η κρίση χρέους «έπιασε πάτο», υποστηρίζει ο υπουργός Οικονομικών και εκφράζει την ικανοποίησή του για τα συγκεκριμένα μέτρα, αλλά και τις υποσχέσεις στήριξης, που απέσπασε από τους εταίρους της η Ελλάδα.

Πώς θα βρω το φθηνότερο ρεύμα

Εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 17% προσφέρει για κάποιες καταναλώσεις το ιδιωτικό ρεύμα έναντι των τιμολογίων της ΔΕΗ που, ωστόσο, σε πολλές κατηγορίες παραμένει σημαντικά φθηνότερη από τους ανταγωνιστές της, ιδιαίτερα στις χαμηλές καταναλώσεις.
Αυτό προκύπτει από τη σύγκριση των τιμών με τις οποίες χρεώνουν τα νοικοκυριά, η ΔΕΗ και οι δύο βασικοί ιδιώτες προμηθευτές (η Aegean Power και η Energa), τις οποίες μπορεί κανείς να βρει αναλυτικά, από χθες, στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ).

Με περιβαλλοντικά κριτήρια η ρύθμιση για τα αυθαίρετα

Ρύθμιση με περιβαλλοντικά κριτήρια για τα αυθαίρετα θα καταθέσει η κυβέρνηση, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης.

«Όλες οι μέχρι σήμερα ρυθμίσεις ήταν εισπρακτικού χαρακτήρα, η νέα θα προσπαθήσει να πετύχει περιβαλλοντικό και πολεοδομικό ισοζύγιο», σημείωσε ο υπουργός, ανακοινώνοντας ότι ταυτόχρονα με τις νομιμοποιήσεις, αναμορφώνεται και επαναδραστηριοποιείται και η υπηρεσία κατεδαφίσεων.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΣΠΑΤΑ-ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!!

Reds: Συμφωνία με Hondos Center για εμπορική μίσθωση ακινήτου
Την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία Hondos Center για την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος καλλυντικών, ένδυσης και ειδών δώρου, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ. περίπου, στο εμπορικό πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα, ανακοίνωσε η Reds.

Προτάσεις για ερωτικές διακοπές

Ερωτικές διακοπές με το ταίρι σας; Μη σας πιάνει πανικός, εδώ είμαστε κι εμείς να βοηθήσουμε την κατάσταση… Ολοι μας σκεφτόμαστε πού μπορούμε να πάμε διακοπές το καλοκαίρι. Όταν όμως οι διακοπές τυχαίνει να είναι οι πρώτες με το έτερον ήμισυ, τότε μάλλον πρέπει να κάνετε μια σωστή επιλογή.

Αναπόφευκτο το πιστωτικό γεγονός για την Ελλάδα υποστηρίζουν οι Financial Times

Την άποψη ότι οι ευρωπαϊκές προσπάθειες για την επίλυση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη θα πρέπει να επικεντρωθούν στην αποτροπή διάχυσης της κρίσης στην Ιταλία, την Ισπανία και το Βέλγιο και όχι στην αναπόφευκτη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους εκφράζουν οι Financial Times.

Πάνω από 10 νεκροί στη ναυτική βάση της Κύπρου

Πάνω από 10 είναι οι νεκροί, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 06:00 τη Δευτέρα στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Ζύγι, μεταξύ Λεμεσού και Λάρνακας, στην Κύπρο.